SISQUERE FESTIVAL - Els Amics De Les Arts (01-08-2020) en Torrelameu SISQUERE FESTIVAL - Els Amics De Les Arts (01-08-2020) en Torrelameu
Camp de Futbol Ca'n Escarrintxo
Camí del Cementeri
por determinar por determinar

SISQUERE FESTIVAL - Els Amics De Les Arts (01-08-2020) en Torrelameu

Varias Fechas (17/04/2021 - 17/04/2021)

Camp de Futbol Ca'n Escarrintxo

Camí del Cementeri, ,

SISQUERE FESTIVAL - Els Amics De Les Arts (01-08-2020) en Torrelameu

ELS AMICS DE LES ARTS

Els Amics de les Arts pugen a l'escenari del SISQUERE Festival  amb la seva nova proposta Els dies més dolços. La inèdita proposta d’Els Amics de les Arts va de la cara bona de les coses; la nova realitat ens brinda l’oportunitat de veure la banda tal com mai l’hem vist. Davant la impossibilitat d’activar el llançament del seu nou disc i a causa de la cancel·lació o ajornament de pràcticament tots els concerts de la seva nova gira de presentació, Els Amics de les Arts tornen al format acústic i de la proximitat. Una oportunitat totalment circumstancial que dona al públic la possibilitat de viure un espectacle únic que ens recordarà els inicis de la banda i on es revisitaran les seves cançons més estimades i s'avançarà algun tema del seu nou treball. 

El repertori d’aquest concert sonarà tal com el van presentar Els Amics de les Arts pel seu canal de Youtube durant el confinament. Amb el nom Els dies més dolços, la banda va oferir música des de casa seva i directa a les cases dels altres; ara ‘Els dies més dolços’ arriben en un directe excepcional sense pantalles pel mig, però adaptant-se als nous temps que ens ha tocat viure. 


UËNSDEI (teloner)

Uënsdei aposta per la cura de les coses fetes a casa i, lluny de la producció massiva, es capbussen en la senzillesa dels sons que es cuinen a foc lent. El seu pop íntim recupera el so melòdic dels 90 per explicar històries, arranjades amb dedicació i detall. A contracorrent, en un moment en què la música es transforma en quelcom que cal consumir ràpid, les seves cançons combinen a parts iguals la cançó protesta i l'odissea de fons que acompanya en la ruta. Front a això, la formació reivindica els camins de llarg recorregut i la música no com a accessori, sinó com a canal. El seu llegat ve del seu àlies previ, "Wednesday Lips", sota el qual han autoeditat 4 àlbums des dels seus inicis l'any 2007; més d’una dècada en la que han cultivat l’amalgama de la seva música que traspua temps i maduresa.

A cavall entre Lleida i Barcelona la banda ha tingut sempre a terres de ponent el seu epicentre, des d’on ha canalitzat un impuls creatiu que ara sona en català. Partint de les arrels de la música pop-folk anglosaxona, la formació recupera també els missatges de resistència dels cantautors del segle passat, fent-los més presents que mai al seu LP “Mudança” (La catenària 2020).


MESURES COVID-19

A continuació és detalla el protocol de SISQUERE FESTIVAL pel que fa a la prevenció amb motiu de la COVID-19 i també les mesures individuals que hauran de seguir les persones que assisteixin al SISQUERE FESTIVAL.

El festival seguirà els següents protocols sempre d'acord amb la normativa vigent:

·      Desinfecció diària de tots els espais.

·      A l'entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.

·      L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.

·      L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada i sota control del personal d'acomodació per garantir la distància de seguretat.

·      En els espais no es facilitarà cap full de mà ni cap programa del festival en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.

·      En tots els espais on sigui necessari, s'habilitaran diferents accessos i sortides per tal de no produir aglomeracions de persones.


Mesures individuals:

·      Recorda que en tots els espais de festival cal mantenir una distància de seguretat de 2 metres entre les persones.

·      L'ús de la mascareta en el recinte és obligatòria menys en el cas en el que estiguis menjant o bevent.

·      L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d'acomodació.

·      Caldrà arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d'antelació per facilitar l'entrada esglaonada.

·      Et recomanem que portis l'entrada descarregada al mòbil per evitar el màxim el contacte amb paper.

·      Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat de virus, queda't a casa. Segur que tenim l'oportunitat de retrobar-nos molt aviat.Organizado por:
SISQUERE FESTIVAL 2020

Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]