SISQUERE FESTIVAL - Els Pets (08-08-2020) en Torrelameu SISQUERE FESTIVAL - Els Pets (08-08-2020) en Torrelameu
Camp de Futbol Ca'n Escarrintxo
Camí del Cementeri
por determinar por determinar

SISQUERE FESTIVAL - Els Pets (08-08-2020) en Torrelameu

Varias Fechas (18/04/2021 - 18/04/2021)

Camp de Futbol Ca'n Escarrintxo

Camí del Cementeri, ,

SISQUERE FESTIVAL - Els Pets (08-08-2020) en Torrelameu

ELS PETS

Després de la culminació de la 'Gira SOM', del disc homònim d'Els Pets, arriben molt bones notícies per a tots els seguidors del grup de Constantí.

Aquest any, Els Pets celebren el seu 35è aniversari i han preparat una sorpresa ben especial: una gira titulada '20 / 20'.  

Aquesta gira ‘20 / 20' es vestirà de 20 concerts i portarà dalt dels escenaris els 20 grans èxits de la banda, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics.

Cada un dels concerts farà una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i serà una petita festa per a celebrar el 35è aniversari amb els seus seguidors, que els han donat suport i que han viscut aquests anys amb la banda sonora d'Els Pets acompanyant-los.

Prepareu-vos doncs per una gira trepidant, eufòrica i amb un punt de nostàlgia. Amb la gira ‘20 / 20’, Els Pets tenen ganes de fer-vos ballar i no pararan fins a aconseguir-ho.


MESURES COVID-19

A continuació és detalla el protocol de SISQUERE FESTIVAL pel que fa a la prevenció amb motiu de la COVID-19 i també les mesures individuals que hauran de seguir les persones que assisteixin al SISQUERE FESTIVAL.

El festival seguirà els següents protocols sempre d'acord amb la normativa vigent:

·      Desinfecció diària de tots els espais.

·      A l'entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.

·      L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.

·      L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada i sota control del personal d'acomodació per garantir la distància de seguretat.

·      En els espais no es facilitarà cap full de mà ni cap programa del festival en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.

·      En tots els espais on sigui necessari, s'habilitaran diferents accessos i sortides per tal de no produir aglomeracions de persones.


 Mesures individuals:

·      Recorda que en tots els espais de festival cal mantenir una distància de seguretat de 2 metres entre les persones.

·      L'ús de la mascareta en el recinte és obligatòria menys en el cas en el que estiguis menjant o bevent.

·      L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d'acomodació.

·      Caldrà arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d'antelació per facilitar l'entrada esglaonada.

·      Et recomanem que portis l'entrada descarregada al mòbil per evitar el màxim el contacte amb paper.

·      Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat de virus, queda't a casa. Segur que tenim l'oportunitat de retrobar-nos molt aviat.Organizado por:
SISQUERE FESTIVAL 2020

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]