SISQUERE FESTIVAL - Manel (25-07-2020) en Torrelameu SISQUERE FESTIVAL - Manel (25-07-2020) en Torrelameu
Camp de Futbol Ca'n Escarrintxo
Camí del Cementeri
por determinar por determinar

SISQUERE FESTIVAL - Manel (25-07-2020) en Torrelameu

Varias Fechas (16/04/2021 - 16/04/2021)

Camp de Futbol Ca'n Escarrintxo

Camí del Cementeri, ,

SISQUERE FESTIVAL - Manel (25-07-2020) en Torrelameu

MANEL

Després d’aconseguir el número 1 de la Lista Oficial de Ventas (física i streaming) amb Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019). MANEL inicien la gira de presentació del seu nou àlbum. Únic artista en entrar al cim dels charts espanyols quatre vegades consecutives amb discos cantats en català, la banda barcelonina ratifica la seva aposta pel pop contemporani en dotze cançons produïdes juntament amb el novaiorquès Jake Aron que, en directe, es combinen amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar.

I és que, immediatament després de tancar la gira més llarga i exitosa de la seva carrera, la de Jo competeixo (2016), el novembre de 2017, Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé van posar en marxa el seu propi segell discogràfic, Ceràmiques Guzmán. La llargament esperada reedició en vinil d’ Els millors professors europeus (2008) i 10 milles per veure una bona armadura (2011) van ser el pròleg perfecte per al llançament de Per la bona gent, un viatge al·lucinant a cavall d’un so personal i absolutament intransferible. Electrònica, tradició i elements del classicisme hip hop (l’us del sampler) i del present R&B per demostrar que, de Manel, només es pot esperar allò més inesperat.


JOAN BLAU (teloner)

Joan Blau va iniciar la seva carrera com a cantautor l’any 2015 i el 2016, publica el single ‘Blau’, gravat a la Bucbonera Studios, amb la producció de Luis Robisco. ‘Somnis’ és el nom del disc, presentat el novembre de 2016 a la Sala Barts Club de Barcelona.

Fou a la capital de la Noguera on es forja la seva carrera musical, però també humana, en contacte amb la pagesia i en companyia de persones tan entranyables com Josep Pàmiesde Balaguer, amant de la terra i l’ecologia, del qual ​​aprèn a respectar el treball manual, curós i pulcre, així com el respecte a la natura.​ ​​El cantautor si bé ha cultivat els seus discs a Balaguer, els ha anat a vendre a la gran ciutat, on ha tornat per ampliar la seva carrera musical i establir col·laboracions amb músics i artistes de diverses disciplines. 

És un dels creadors del Festival Itinerant Rodautors.


MESURES COVID-19

A continuació és detalla el protocol de SISQUERE FESTIVAL pel que fa a la prevenció amb motiu de la COVID-19 i també les mesures individuals que hauran de seguir les persones que assisteixin al SISQUERE FESTIVAL.

El festival seguirà els següents protocols sempre d'acord amb la normativa vigent:

·      Desinfecció diària de tots els espais.

·      A l'entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.

·      L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.

·      L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada i sota control del personal d'acomodació per garantir la distància de seguretat.

·      En els espais no es facilitarà cap full de mà ni cap programa del festival en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.

·      En tots els espais on sigui necessari, s'habilitaran diferents accessos i sortides per tal de no produir aglomeracions de persones.


 Mesures individuals:

·      Recorda que en tots els espais de festival cal mantenir una distància de seguretat de 2 metres entre les persones.

·      L'ús de la mascareta en el recinte és obligatòria menys en el cas en el que estiguis menjant o bevent.

·      L'accés i el desallotjament dels espais s'efectuarà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d'acomodació.

·      Caldrà arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d'antelació a l'obertura de portes per facilitar l'entrada esglaonada.

·      Et recomanem que portis l'entrada descarregada al mòbil per evitar el màxim el contacte amb paper.

·      Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat de virus, queda't a casa. Segur que tenim l'oportunitat de retrobar-nos molt aviat.Organizado por:
SISQUERE FESTIVAL 2020

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]