1000 RAONS PER CANTAR!. En Barcelona 1000 RAONS PER CANTAR!. En Barcelona
Sala Barts Avinguda del Paral·lel 62 08001 Barcelona
Sala Barts, Avinguda del Paral·lel, 62, 08001 Barcelona. BARTS, Avenida del Paralelo, Barcelona, España. Ver mapa
por determinar por determinar

1000 RAONS PER CANTAR!. En Barcelona

Varias Fechas 14/05/2019 a las 11:30

Sala Barts Avinguda del Paral·lel 62 08001 Barcelona

Sala Barts, Avinguda del Paral·lel, 62, 08001 Barcelona. BARTS, Avenida del Paralelo, Barcelona, España. Ver mapa, ,

La venta de entradas no está disponible

Indícanos tu e-mail y te avisaremos cuando comience la venta de entradas de este evento:1000 RAONS PER CANTAR!. En Barcelona

SINOPSI:

La Mariona, la Míriam i el Martí són tres germans que comencen un nou curs a una nova escola. Tots tres provenen d'una escola molt rígida i antiquada i la seva família ha decidit canviar-los d'escola per tal que tinguin una educació més actual. El centre escollit ha estat Musicart102, on hi ha un programa educatiu ben especial: tot s'aprèn a través de les cançons i de la música té un protagonisme molt especial en els aprenentatges.

La Mariona és la germana gran, assenyada, tranquil.la i equilibrada. La Míriam és la germana mitjana, poruga, ansiosa i una mica pessimista: el seu lema és que les coses canvien, i no pas per a millor. El Martí, el germà petit, posa el contrapunt divertit a la família: optimista, entusiasta i sempre disposat a fer canvis en la seva vida. Tres germans i tres maneres de ser ben diferents i, per tant, amb tres maneres de fer front a un canvi com el que estan a punt de fer!

En la primera escena, podem veure com comença un nou dia a l'escola. Un grup d'estudiants motivadíssims es disposen a entrar, amb moltes ganes de treballar, la qual cosa deixa ben estranyats als tres germans. A l'escola anterior, ningú tenia ganes d'estudiar!

A través d'aquesta primera escena i les següents, coneixerem també al professorat del centre i al seu director, tots uns bojos de la música i de les cançons, i totalment identificats amb aquest sistema escolar. La professora d'història, una velleta adorable; la de matemàtiques, despistada i divertida; la de geografia, aventurera afeccionada als safaris; el d'educació física, un boig del moviment i el ritme; el sonat professor Mendeleiev i la seva frenètica classe de ciències al laboratori; els cuiners, els més bojos i enrotllats de tota l'escola... Fins i tot els càstigs, que també n'hi ha en aquesta escola, són divertits, musicals i plens de ritme!

A mida que van avançant les escenes, la manera de fer d'aquest lloc tan esbojarrat va conquistant la Mariona, la Míriam i el Martí, fins al punt que sentiran, al final del dia, que aquesta escola és a punt de convertir-se en un lloc màgic i ideal on aprendre amb il·lusió i entusiasme.


SELECCIÓ DE BUTAQUES PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA:

La fila 11 en els seus 2 extrems (butaques 28 o 29) disposen d'un espai per persones amb mobilitat reduïda. Per tant cal comprar les entrades dels extrems (butaques 28 o 29) més les dels acompanyants.  Per qualsevol dubte o qüestió, contactin amb nosaltres a elmusicalparticipatiu@laguineu.org


NENES I NENS MENORS DE 3 ANYS:

Les nenes i els nens menors de 3 anys no han de comprar entrada sempre i quan durant l'espectacle s'asseguin sobre les cames del pare o mare, avi o àvia. Quan presentin l'entrada impresa de l'espectacle ho hauran d'informar a les persones responsables a taquilla. Evidentment les nenes o nens no tindran butaca assignada ja que asseuran a sobre les cames del pare o mare, avi o àvia. Si volen que tinguin butaca llavors hauran de comprar una entrada per elles/ells.


CONTACTE:

elmusicalparticipatiu@laguineu.orgOrganizado por:
EL MUSICAL PARTICIPATIU

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento


Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa