ACOUSTIC CABARET. En Tarragona ACOUSTIC CABARET. En Tarragona
La Cantonada
La Cantonada. Carrer Fortuny 23. Ver mapa
por determinar por determinar

ACOUSTIC CABARET. En Tarragona

Varias Fechas 03/12/2019 a las 12:00

La Cantonada

La Cantonada. Carrer Fortuny 23. Ver mapa, ,

¿Eres fan de ACOUSTIC CABARET. En Tarragona?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.ACOUSTIC CABARET. En Tarragona

Ian Lints es un creador d’emocions, un artista amb un talent exclusiu per fer que l’audiencia se entregui al seu show i acabi formant part de l’espectacle com si d’un component més del escenari fos. I es a cada show on l’espectador es queda atrapat en aquest ressò de sensacions que es la seva veu i acaba per tenir tant protagonisme com el propi artista a dalt l’escenari.  

Apassionat de la música de Springsteen i el so “heartland” dels 70’s; d’arrels catalanes i irlandeses, la seva música es culte entre molts fans del rock d’autor independent de tot el món i desprèn a cada nota una barreja d’aquell aire malenconiós i espiritual, tan propi dels paratges del nord d’Europa, amb el sabor ancestral de les terres tarragonines (on resideix) i la potent personalitat de la polsosa música de las bandes de folk sureny nord americanes.  

A l’innovador espectacle ‘ACOUSTIC CABARET’ (de la seva propia creació) ens ofereix un inoblidable viatge acústic pel so folk/rock d’influencies americanes més genuí, repassant els millors temes de la seva discografia i algun cover inoblidable.

Tot i que no es aquest un espectacle com altres però. Per que no assistirem a un concert normal i corrent quan anem a l'ACOUSTIC CABARET. Si no que gaudirem d’una combinació de concert, late show televisiu i espectacle de varietats que reuneix molts altres factors en un sol espai. Música, màgia, monòlegs i entrevistes es donen la ma en aquest nou concepte de show.

Però no es explicant-ho com sabrem de que va. Sino veient-lo i gaudint-lo "in situ". Perque com diu el mateix Ian Lints, el Cabaret Acústic, senzillament; l’has de viure!

Ian Lints - Show director, host, voice & guitar
Pere Roca - Drums & percussion
Joan Escrivà - Guitar
Xavi "Big man" Ferreiro - Keyboards
Eva Aguiló - Vocals 
Raffael Fluss- Mag
Kim Caballe - MonologuistaOrganizado por:
Lints Music

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]