ADOCTRINADES - VIRGÍNIA GIMENO FOLGADO WhiCh en Barcelona ADOCTRINADES - VIRGÍNIA GIMENO FOLGADO WhiCh en Barcelona
Antic Teatre - Espai de creació
Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Ver mapa
por determinar por determinar

ADOCTRINADES - VIRGÍNIA GIMENO FOLGADO WhiCh en Barcelona

Varias Fechas (03/09/2020 - 06/09/2020)

Antic Teatre - Espai de creació

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Ver mapa, ,

ADOCTRINADES - VIRGÍNIA GIMENO FOLGADO WhiCh en Barcelona

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.
PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.
PARA FACILITAR QUE SE MANTENGA LA DISTANCIA DE SEGURIDAD HEMOS REDUCIDOS NUESTRO AFORO PERO ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.
IN ORDER TO MAINTAIN THE SAFETY DISTANCE WE HAVE REDUCED OUR CAPACITY. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK.

CATALÀ
La peça analitza i evalua el dolor i la confusió que experimentem al haver de concebre aquest conjunt d’idees de naturaleses relatives i absurdes com a absolutes i trascendents.
La intenció de la directora és aconseguir que un espai convencional i quasi grotesc com el lavabo es converteixi en un espai oníric i poètic: la bella contradicció de transformar l’escenari -indret de màxima exposició- en un vàter, lloc d’íntim recolliment. 

CASTELLANO
La pieza analiza y evalua el dolor y la confusión que experimentamos al tener que concebir este conjunto de ideas de naturalezas relativas y absurdas como absolutas trascendentes.
La intención de la directora es conseguir que un espacio convencional y casi grotesco como el lavabo se convierta en un paisaje onírico y poético: la bella contradicción de transformar el scenario -paraje de máxima exposición- en un váter, lugar de íntimo recogimiento.

ENGLISH
The piece analyses and evaluates the pain and confusion we experience by having to consider this set of absurd and relative ideas as transcendental absolutes. The director’s intention is to turn a conventional and almost grotesque space such as the lavatory into a dreamlike and poetic landscape: the beatiful contradiction of transforming the scenario – area of maximum exposure – into a toilet, a place for intimate retreat.

[+ INFO]Organizado por:
Antic Teatre

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]