Anari en directe a l'Accents. En Reus Anari en directe a l'Accents. En Reus
Bravium Teatre
Bravium Teatre. Carrer Presó 13. Ver mapa
por determinar por determinar

Anari en directe a l'Accents. En Reus

Función única 23/11/2019 a las 21:00

Bravium Teatre

Bravium Teatre. Carrer Presó 13. Ver mapa, ,

La venta de entradas no está disponible

Indícanos tu e-mail y te avisaremos cuando comience la venta de entradas de este evento:Anari en directe a l'Accents. En Reus

Anari Alberdi (Azkoitia, 1970)   és una de les veus més personals del panorama musical del País Basc, des que l'any 1996 va debutar amb el seu primer disc homònim 'Anari'.  Durant tota la seva obra ha transitat per una narrativa molt personal, tant musical com literària, en un territori àrid però envoltant com la seva pròpia veu. 
Acompanyada de grans músics com Karlos Osinaga, Joaquín Pascual o Mikel Abrego, els seus discos 'Habiak', 'Zebra' o 'Zure aurrekari penalak' juntament amb el seu 'Epilogo bat', han marcat fites en la tradició de la cançó d'autor en euskera, encara que musicalment ens remet a autors com Nick Cave o Bob Dylan. Des del seu debut, ha gaudit del reconeixement de crítica i públic -la revista Rock de Lux va incloure el seu disc 'Habiak' a la llista dels 100 millors discos del segle XX.-, fins arribar a ser l'artista més jove a recollir un Adarra Saria, premi en el qual es incriben grans noms com el de Mikel Laboa, Ruper Ordorika o Fermín Muguruza.  S'ha de reivindicar per Anari un lloc  en el panorama literari, donada la qualitat dels seus textos.
Sens dubte és tota una gran oportunitat per descobrir qui encara no la conegui a aquesta cantautora dins la programació de l'Accents que enguany vol acostar-se a la música procedent del País Basc cantada en euskera. 


Organizado por:
FESTIVAL ACCENTS

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa
[]