antón Galves, en concert (Maig Musical amb Boleros, Tangos i Balades) en Petra antón Galves, en concert (Maig Musical amb Boleros, Tangos i Balades) en Petra
Teatre de Petra Es Quarter
Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5 . Ver mapa
por determinar por determinar

antón Galves, en concert (Maig Musical amb Boleros, Tangos i Balades) en Petra

Varias Fechas (22/05/2021 - 22/05/2021)

Teatre de Petra Es Quarter

Teatre de Petra Es Quarter. Carrer Sol, 5 . Ver mapa, ,

antón Galves, en concert (Maig Musical amb Boleros, Tangos i Balades) en Petra

ESPECTACLE: antón Galves, en concert 

MAIG MUSICAL amb Boleros, Tangos i Balades

Dia: 22 de maig de 2021 a les 19,00

PREU: general 3 euros


antón Galves és cantant solista de boleros, havaneres, tangos i balades de diferents estils. La seva primera actuació en directe va ser als 14 anys a Ràdio Joventut de Balears d'Inca, al Teatre Principal, acompanyat per un pianista. Va tornar a actuar al mateix teatre 42 anys després en un concert en solitari.

Ha estudiat solfeig i guitarra clàssica amb Antonio Martí membre del Trio Armónico, així com vocalització i cant amb Don Juan Escalas, tenor de la companyia Marcos Redondo i professor del Conservatori de Bons Aires.

Va estar diversos anys cantant com a tenor a la Coral de Manacor a mans del seu director Rafel Nadal, celebrant concerts a tota Mallorca. Des d’els 53 anys ha estat cantant en diferents pobles i ciutats, divulgant les seves cançons entre el seu públic més fidel, tant en escenaris públics com de caire privat.

El 2001 va presentar el seu primer cd de tangos a la Casa de Cultura d'Inca i als 70 anys va presentar el seu segon cd. Als 72 anys es va atrevir amb un nou cd i un dvd amb vídeos musicals. Durant l'any 2021 presentarà un nou cd de celebració de el vintè aniversari com a cantant solista.

També ha composat 5 cançons registrades a la societat general d'autors i a youtube hi ha més de 600 vídeos musicals de chachachá, merengue, salsa, boleros, balades, que antón Galves canta amb el seu especial encant. Ha actuat per Canal 4, Televisió de Manacor i Televisió d’Inca. Actualment fa difusió de les seves cançons a través de Ràdio Mediterrània ( Barcelona) i Volcán Radio ( La Palmas de Gran Canaria).

En aquest concert al Teatre de Petra, comptarà amb la col·laboració d’un convidats molt especial que l’acompanyaran en aquest concert de celebració de 20 anys de carrera musical.

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]