Blowfuse + Estúpido Yo + Bacon Hill a Mas Marcó Espai Musical. En Santa Cristina d'Aro Blowfuse + Estúpido Yo + Bacon Hill a Mas Marcó Espai Musical. En Santa Cristina d'Aro
Mas Marcó Espai Musical
Mas Marcó Espai Musical. Mas Marcó Espai Musical, Pujada de Roca de Malvet, km1, s/n. Ver mapa
por determinar por determinar

Blowfuse + Estúpido Yo + Bacon Hill a Mas Marcó Espai Musical. En Santa Cristina d'Aro

Función única 14/09/2019 a las 23:00

Mas Marcó Espai Musical

Mas Marcó Espai Musical. Mas Marcó Espai Musical, Pujada de Roca de Malvet, km1, s/n. Ver mapa, ,

La venta de entradas no está disponible

Indícanos tu e-mail y te avisaremos cuando comience la venta de entradas de este evento:Blowfuse + Estúpido Yo + Bacon Hill a Mas Marcó Espai Musical. En Santa Cristina d'Aro

Dissabte 14 de setembre ens hem porposat demontar-ho tot!! Us presentem un bolo d’aquells d’agafar-s’hi fort!

Des de Mas Marcó ens complau presentar-vos a Blowfuse (punk rock hardcore Groove, BCN), a Estupido Yo (punk hardcore, Masnou) i a Beikon Hill (punk rock, Mataró).

Blowfuse és una banda alternativa que començà a principis del 2013 a Barcelona amb clares influencies punk, rock, harcore, grunge, funk i molts altres estils que marcaren una generació frenètica e insatisfeta. Aquest dia ens presentaran el seu tercer disc: “Daily Ritual”, poca cosa a dir si ja l’heu escoltat.. si no, no sé a que espereu, un discàs!

Blowfuse es caracteritza per tindre un so particular i personal que no deixa a ningú indiferent. També destacar el seu brutal directe, que és enèrgic, vital, que ens transporta i ens precipita a una bogeria i una eufòria musical digne dels grans grups... espectacle assegurat!

https://www.facebook.com/blowfuse/

https://blowfuse.bandcamp.com/

Estúpido Yo és una banda de punk-rock de Mataró formada en el 2011. Ens venen a presentar el seu disc “La nit més freda” editat en el 2017 on posa de manifest el descontentament general amb l’èsser humà.

https://www.facebook.com/EstupidoYo/

https://estupidoyo.bandcamp.com/

Bacon Hill és un grup de punk-rock cru, intravenós, sense contemplacions, dels de tota la vida.. banda de Mataró amb integrants que porten rodant per l’escena underground ja fa molt de temps. Us vaticinem un potent directe!


Horari: de 23h a 04h

Entrada: 10€

Organizado por:
Mas Marcó Espai Musical

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento


Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa