Burruezo & Medievalia Camerata. En Amer

Burruezo & Medievalia Camerata. En Amer

Función única 02/06/2019 a las 19:00


​Església de Santa Maria Amer ​Burruezo & Medievalia Camerata. En Amer - Església de Santa Maria Amer
Església de Santa Maria, Amer. Rambla monestir. Ver mapa, ,
¿Necesitas alojamiento?

Burruezo & Medievalia Camerata. En Amer

Dervishes & Troubadours · LA MÚSICA DE LES TRES CULTURES

Pedro Burruezo, Maia Kanaan, Jordi Ortega i Robert Santamaría, de la mà de la Medievalia Camerata, ens proposen un concert en el qual recuperen històries i melodies antigues amb una mirada contemporània. Principalment, peces morisques, joies sefardites cantades en “ladino”, cançons dedicades a místics de la cristiandat… i alguna cançó trovadoresca d'aires/arrels medievals... Tot amb una interpretació nova, bella, trencadora.

Cançons com “Allahouma”, “El rei de Franzia”, “Aman Aman”, “La móra d’Aragó”, “Quli”, “El meu cavaller”... en català, castellà, àrab, italià, galaico-portugués... ens regalen les oïdes sota una nova perspectiva que conjumina el prisma contemporani i l’arrel medieval. Algunes d’aquestes cançons formen part del nou disc d’en Burruezo, amb Kanaan, Ortega i altres músics i convidats, disc que ha vist la llum aquesta primavera i que porta per títol “Dervishes & Troubadours”.
Pedro Burruezo, veu, guitarra, mandola d’Algèria, percussions / Maia Kanaan, viola, veu / Jordi Ortega, violoncel / Robert Santamaría, qanunOrganizado por: Idea Asociación Cultural

Compartir evento

Alojamiento

Tarjetas aceptadas

Tarjetas aceptadas: VISA, MASTERCARD

Newsletter
Acepto recibir comunicaciones comerciales de TomaTicket
Acepto la política de privacidad

Patrocinadores de la plataforma Tomaticket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa