Comedy Gold Show en Barcelona Comedy Gold Show en Barcelona
Almeria Teatre
Almeria Teatre . c/ Sant Lluís 64, 08024 , Barcelona. Ver mapa
por determinar por determinar

Comedy Gold Show en Barcelona

Varias Fechas

Almeria Teatre

Almeria Teatre . c/ Sant Lluís 64, 08024 , Barcelona. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Comedy?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Comedy Gold Show en Barcelona

Dilluns 12 d'octubre - Bumping Mics (SOLD OUT)

Dissabte 17 d'octubre, 21.30h - Almeria Teatre - Andrés Fajngold, Xavi Daura, Miguel Campos. (SOLD OUT)

Divendres 23 d'octubre, 21h - Almeria Teatre - Ana López, Raquel Hervás, Marc Sarrats. (SOLD OUT)

Dissabte 14 de novembre, 21h - Almeria Teatre - Albert Floyd, Adri Romeo, Paula Púa. (CANCEL·LAT)

Dates obertes al desembre - Lineups per anunciar (si la Covid ens deixa)


Avís important: Amb el Covid19 l'aforament s'ha reduït de forma important i ens ha obligat a fer canvis en la venda d'entrades. Sempre que us sigui possible agrairem que compreu les entrades en grup per poder fer la previsió de taules i colocar-vos a tots junts respectant la distància amb altres taules. Gràcies!


[CATALÀ] 

Comedy Gold Show és un espectacle de Stand Up Comedy bilingüe —el còmic escull l'idioma— inspirat en els Comedy Clubs d'estil més americà, però sense Trump ni posar a prova el teu nivell de First Certificate. Combinacions de còmics diferents a cada show (veure fotos), però sempre amb un denominador comú: stand up que és or pur. 

Dit breument: 3 còmics + un MC, molta cervesa (o una altra cosa si ets rar/a o celíac/a), i un mateix estil Comedy Gold* per acabar la setmana de la millor manera. 

* "It 's Comedy Gold" és una expressió anglesa que s'utilitza per referir-se a un humor o acudit d'alta qualitat, que fa riure de forma hilarant. Sí, no tenim àvia. De veritat, no en tenim. Era molt gran. 

Escull la data que desitgis al calendari de dalt i vine a passar una nit de Comedy Gold. I recorda: cada nit és diferent!

[CASTELLANO] 

Comedy Gold Show es un espectáculo de Stand Up Comedy bilingüe —el cómico escoge el idioma— inspirado en los Comedy Clubs de estilo más americano, pero sin Trump ni poner a prueba tu nivel de First Certificate. Los cómicos son diferentes de un show a otro (ver fotos), pero siempre con un denominador común: stand up que es oro puro.

Dicho brevemente: 3 cómicos diferentes + un MC, cerveza (u otra cosa si eres raro/a o celíaco/a), y un mismo estilo Comedy Gold* para acabar la semana a lo grande.  

* "It's Comedy Gold" es una expresión inglesa que se utiliza para referirse a un humor o chiste de alta calidad, que hace reír de forma hilarante. Sí, no tenemos abuela. De verdad, no tenemos. Era muy mayor. 

 Elige la fecha que desees en el calendario superior y ven a pasar una noche Comedy Gold. Y recuerda: cada noche es diferente!

Organizado por:
Comedy Gold Barcelona

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]