CONCERT DE VIOLA & PIANO. En Barcelona CONCERT DE VIOLA & PIANO. En Barcelona
El Forn de les Arts - Privé
El Forn de les Arts - Privé. Carrer de Sant Gil, 4bis . Ver mapa
por determinar por determinar

CONCERT DE VIOLA & PIANO. En Barcelona

Función única 19/06/2019 a las 20:00

El Forn de les Arts - Privé

El Forn de les Arts - Privé. Carrer de Sant Gil, 4bis . Ver mapa, ,

¿Eres fan de CONCERT DE VIOLA & PIANO. En Barcelona?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.CONCERT DE VIOLA & PIANO. En Barcelona

CONCERT DE VIOLA I PIANO-CICLE JOVES TALENTS XPS

AITOR CANALES & XAVIER PARDO

És un projecte de promoció de nous talents per a sortir de l’espai privat d’estudi i experimentar l’experiència del concert en directe, amb la possibilitat de l’intercanvi de sensacions per part de l’intèrpret i el públic.

Lloc:

El Forn de les Arts- Privé

C/ Sant Gil 4Bis

Entrada lliure amb aportació voluntària obligatòria per als artistes (Recomanació mínima: 10€)

ATENCIÓ! ÉS NECESSARI RESERVAR LLOC A TRAVÉS D'ENTRADIUM.

https://entradium.com/events/concert-de-viola-piano

Preguem puntualitat. 10 minuts abans del concert quedaran alliberades les reserves de plaça per donar pas a les persones en espera, si l'aforament encara ho permet.

AITOR CANALES, ha cursat el Grau Professional de viola a l'Institut Escola Oriol Martorell amb Marta Sedó. De ben aviat va començar amb l'estudi també de cambra i al llarg de la seva formació cambrística ha rebut classes amb quartets tan reconeguts com el Quartet Gerhard o d’ altres professors com Elena Rey. Als 16 anys ingressà a la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya (JOFICAT) amb el director i pianista Melani Mestre i actualment ha estat acceptat a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). 

En el camp de la viola solista també ha cursat classes magistrals amb els prestigiosos intèrprets Yuval Gotlibovich, Jonathan Brown i Anna Puig.

XAVIER PARDO SABARTÉS, inicià els seus estudis musicals a l'Escolania de Montserrat, sota el mestratge del Pare Ireneu Segarra, cursant estudis de piano amb Vicenç Prunés, violí i orgue. Quan acabà, entrà a l'Escola de Música de Barcelona per treballar amb l’Albert Atenelle en l’especialitat de piano, violí amb en Gerard Claret i teòriques amb en Benet Casablancas. Més tard, inicà els estudis de clavicèmbal amb en Jordi Reguant, i simultàniament, de piano amb en Jordi Camell. Finalitzà els seus estudis superiors de piano al Conservatori Superior de Música de Barcelona amb Miquel Farré, acabant amb les màximes qualificacions. Ha rebut classes de Christopher Elton, Nina Svetlanova, Lluís Claret, Ellen Corven, Karl Engel, Francisco Poyato , Ma Jesús Crespo, Sebastian Risler, Geoffrey Lancaster, Nicolaus de Figuereido, Vladimir Sverdlov-Ashkenazy i Diana Baker. Membre de Vindix, grup de piano a quatre mans, de Veuartrio i d'Atrium Camerata Barcelona, ha sigut pianista de l'Escola Coral de l'Orfeó Català, i en aquests moments, és professor de piano i cambra a l'IEA Oriol Martorell de Barcelona, combinant la seva activitat pedagògica i concertística. Molts dels seus alumnes han estat premiats i becats en diversos actes. Ha participat en varies formacions de cambra, de veu i companyies de teatre, participant en festivals com el Grec de Barcelona, produccions del Messies de la fundació de La Caixa, col·laboracions amb la Orquestra Ciutat de Barcelona, el IV Festival de Música d'Almeria, etc. i especialment en cicles de concerts de cambra de l’Auditori de Barcelona. Ha actuat en sales com el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu i l’Auditori de Barcelona i col·labora habitualment amb mestres de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. Organizado por:
5 senses BCN

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]