Concert solidari. Andrea Motis Quintet en Barcelona Concert solidari. Andrea Motis Quintet en Barcelona
sala luz de gas
sala luz de gas. muntaner 246. Ver mapa
por determinar por determinar

Concert solidari. Andrea Motis Quintet en Barcelona

Varias Fechas

sala luz de gas

sala luz de gas. muntaner 246. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Andrea Motis?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.
Concert solidari. Andrea Motis Quintet en Barcelona

El quintet d’Andrea Motis celebra 10 anys de trajectòria i volen retre homenatge a la Fundació Vicente Ferrer amb el CONCERT SOLIDARI DE L’ANY, el pròxim 16 d’abril a la sala Luz de Gas.

Andrea Motis s'ha consolidat com una de les artistes de referència del jazz a casa nostra i, sens dubte, és també una de les artistes més internacionals. Figura en els cartells dels grans festivals de jazz de tot el món i alguns dels seus vídeos superen les 500.000 reproduccions a YouTube.

En aquest concert, Motis estarà molt ben acompanyada pel Joan Chamorro al contrabaix, Ignasi Terraza al piano, Josep Traver a les guitarres i Esteve Pi a la bateria. Interpretaran temes del seu CD "Emotional Dance", alguns dels estàndards més representatius del grup, i una pinzellada del seu darrer CD "Do outro lado do Azul".

L’objectiu solidari del concert és aconseguir recaptar fons per comprar 200 bicicletes que canvien vides a l’Índia que facilitaran a 200 noies i nois que viuen a zones rurals l’accés a l’educació secundària. Les bicicletes els permeten desplaçar-se a l’escola amb seguretat. Eviten fer el recorregut fins a l’escola, normalment lluny de casa seva, caminant i que les noies puguin ser assaltades o intimidades. L’educació és el motor del desenvolupament, l’única garantia per a que noies i nois creixin en llibertat i la seva veu pugui ser escoltada per la societat.

Si no pots assistir al concert però vols contribuir a que un noi o noia de l’Índia rural tingui accés a l’educació secundària, pots fer una donació a través de la fila 0.

*L'espai quedarà habilitat perquè els espectadors es distribueixin de peuOrganizado por:
Fundación Vicente Ferrer

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]