Coral Cantiga, Música Silenciada-Concert Solidari a favor del Casal dels Infants en Barcelona Coral Cantiga, Música Silenciada-Concert Solidari a favor del Casal dels Infants en Barcelona
CCCB- Sala Teatre
CCCB- Sala Teatre. CCCB, Carrer de Montalegre, 5, 08001 Barcelona, España. Ver mapa
por determinar por determinar

Coral Cantiga, Música Silenciada-Concert Solidari a favor del Casal dels Infants en Barcelona

Varias Fechas 26/03/2020 a las 20:00

CCCB- Sala Teatre

CCCB- Sala Teatre. CCCB, Carrer de Montalegre, 5, 08001 Barcelona, España. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Coral Cantiga?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Coral Cantiga, Música Silenciada-Concert Solidari a favor del Casal dels Infants en Barcelona

El concert “Música silenciada” vol donar visibilitat a les compositores que han esta silenciades al llarg de la història. La discriminació social que ha patit la dona al llarg de la història ha tingut en l’àmbit de la música un efecte persistent i continu amb el resultat del silenciament i la gairebé desaparició de la música feta per compositores. Un concert que destinarà íntegrament el recapte de les entrades als serveis del Casal dels Infants en què participen dones en situació de vulnerabilitat . 

La Coral Cantiga us proposa un concert dedicat íntegrament a música de compositores, música escrita per dones que, malgrat els entrebancs i desafiant les convencions socials que les allunyaven del fet creatiu, han aconseguit bastir una obra musical pròpia. Es presenta en un sol bloc diverses composicions: obres corals a capella o amb acompanyament de piano, lieds per a mezzosoprano i piano, i alguna peça per a piano sol, intercalades amb textos d’escriptores i poetesses com Víctor Català, Maria Mercè Marçal, Maria Aurèlia Capmany.

Concretament, els fons del concert es destinaran als serveis Vincles i Casal Familiar del Casal dels Infants. A Vincles les dones participants, sovint migrades, reben suport en el procés de criança dels seus infants de 0 a 3 anys i adquireixin competències per a la inserció social, com ara l’aprenentatge del català i el castellà. Pel que fa al Casal Familiar, ofereix orientació, acompanyament, assessorament i un espai de suport mutu a famílies desfavorides amb infants a càrrec. 

Més enllà del concert, les persones assistents podran veure en el mateix Teatre del CCCB una mosta de  l’exposició ‘Pretty tired faces’, un conjunt de retrats brodats per dones participen en el Casal dels Infants de Santa Coloma de Gramenet. Un procés artístic de visibilitat i empoderament que ja es va exposar al Centre Cultura de Contemporània de Barcelona (CCCB) entre el 25 de novembre i el 2 de desembre.  Amb aquestes obres, les creadores donen a conèixer les seves històries de vida i experiències en el grup de dones El hilo del Casal, que forma part del Casal Familiar. Aquest curtmetratge explica el procés creatiu que va donar peu a la mostra. 

https://www.youtube.com/watch?v=JcqUrxfgr-8&t=25s 

Organizado por:
Casal dels Infants

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]