Da Souza + L'emperador. En València Da Souza + L'emperador. En València
Sala 16 Toneladas
Sala 16 Toneladas. C/ Ricardo Micó 3. Ver mapa
por determinar por determinar

Da Souza + L'emperador. En València

Función única 01/05/2019 a las 20:00

Sala 16 Toneladas

Sala 16 Toneladas. C/ Ricardo Micó 3. Ver mapa, ,

La venta de entradas no está disponible

Indícanos tu e-mail y te avisaremos cuando comience la venta de entradas de este evento:Da Souza + L'emperador. En València

DA SOUZA + L'emperador

16 Toneladas, València

Dimecres 1 de maig, 20h

Entradium.com 6€ | Traquilla 8€


Da Souza - https://dasouza.bandcamp.com

Des que varen debutar el 2013, a les converses sobre Da Souza sol aparèixer en un moment o altra la paraula “promesa”, com qui arrossega el seu malnom des d’EGB. El cas és que potser hagi arribat el moment de parar ja amb la broma. Després d’escolar "Futbol d’avantguarda", de fet, no en queda d’altra. Gravat per Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Futbol d’avantguarda suposa de nou un canvi de rumb en la carrera de l’ara quintet, que amb cadascun dels seus treballs han pegat volantada, sorprès i mig despistat el personal, que en aquestes alçades ja s’espera qualsevol cosa. Aquest cop, els mallorquins han acabat de fer la digestió de referents pop que començà amb Gran salt endavant, per donar forma al seu Are The Village Green Preservation Society, un disc mig conceptual, gegant, ple de cançons irresistibles, individualment i en conjunt, esquitxades de l’humor surrealista marca de la casa però també d’una finura extrema, d’aquestes que fan senyor.


L'emperador - https://www.youtube.com/watch?v=UGn7WJa_8hQ

Manual d’instruccions per escalar una muntanya” (Mesdemil 2017) va ser el primer llarga durada del grup, el qual els va col·locar en boca de tot el món, finalistes de ViniloValencia 8.0, semifinalistes del Sona la Dipu 2017, semifinalistes Proyectodemo 2017 (Radio3), guanyadors del concurs l’escenari d’Altea, semifinalista concurs Gramola de Keith i després de presentar-lo a llocs com Granada Sound, Interestelar Sevilla, Festival de les arts, Deleste Festival, Fira B , etc, L’emperador torna a la càrrega amb el seu segon disc “La gran aventura” (Primavera d’hivern 2019) enregistrat al Juny de 2018 als estudis Elefante de València pel productor Carlos Hernández Nombela (Los planetas, Triangulo de amor bizarro, Viva Suecia, LHR, etc). 


#AIEnruta Organizado por:
Bubota

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento


Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa