Diàleg entre Macià Puiggros i Elena Puigserver en MURO Diàleg entre Macià Puiggros i Elena Puigserver en MURO
RARO
RARO. Plaça Sant Martí, 10, Muro, Illes Balears, Espanya. Ver mapa
por determinar por determinar

Diàleg entre Macià Puiggros i Elena Puigserver en MURO

Varias Fechas 18/11/2020 a las 12:00

RARO

RARO. Plaça Sant Martí, 10, Muro, Illes Balears, Espanya. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Muro?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Diàleg entre Macià Puiggros i Elena Puigserver en MURO

Diàleg entre 2! Macià Puiggros i Elena Puigserver by Aüc Cultural


En aquesta ocasió disfrutarem de la fusió de fotografia i gatronomia, dues disciplines que es complementaran mutuament en un espai com és el RARO.

Podrem contemplar la sèrie fotogràfica "Peccamen-is" de'n Macià Puiggros, també conegut com Massay Fotografia, mentre disfrutam del menú que ens ha preparat n'Elena Puigserver, quatre mossegades d'allò més pecaminoses. Tot ambientat amb la millor selecció musical de la mà d'mjee i daltonic.

Informació a tenir en compte
El menú inclou quatre tapes (tres salades i una dolça) i una beguda. Hi haurà la possibilitat de repetir les tapes que més us hagin agradat o la beguda abonant el preu corresponent.
Per tal de que més gent pugui disfrutar d'aquesta experiència, comptarem amb dos torns cada dia: de les 18 a les 20.15 h. i de les 20.30 a les 22.45 h. Es pot arribar en qualsevol moment, sempre tenint en compte que a les 20.15 h. o a les 22.45 h. (segons el torn seleccionat) s'ha d'abandonar el local.
L'aforament màxim de cada torn és de 30 persones. Les taules seran d'entre 4 i 6 persones, per tant quan reserveu haureu de seleccionar el nombre de comensals que hi haurà a la vostra taula i donar-ne els noms. Si algú finalment no pot acudir a l'esdevenint, pot ocupar el seu lloc una altra persona, sempre que es comuniqui a l'organització. Serà obligatori fer ús de la mascareta mentre no s'estigui menjant o bevent.


Un projecte organitzat per Aüc Cultural amb la col·laboració de Caixa Colonya.Organizado por:
Associació Aüc Cultural

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]