EL LLEIG - PRESENTACIÓ DEL DISC "TROSSOS" en Tarragona EL LLEIG - PRESENTACIÓ DEL DISC "TROSSOS" en Tarragona
Teatre el Magatzem
Teatre el Magatzem. Carrer de Reding, 14. Ver mapa
por determinar por determinar

EL LLEIG - PRESENTACIÓ DEL DISC "TROSSOS" en Tarragona

Varias Fechas (07/03/2021 - 07/03/2021)

Teatre el Magatzem

Teatre el Magatzem. Carrer de Reding, 14. Ver mapa, ,

EL LLEIG - PRESENTACIÓ DEL DISC "TROSSOS" en Tarragona

El Lleig és l'àlies que Jose Galdrán (Madrid - 1968) fa servir quan decideix presentar les seves cançons creades en solitari.

Dedicat al món de la música de ben jove, durant els anys noranta forma part del grup tarragoní Tatanka, com a cantant i guitarrista, on estilísticament s'orientarà cap al hard rock. A mitjans dels anys 90 i durant un breu període de temps formarà part de la mítica banda tarragonina Los Burton com a guitarrista. A principis d'aquest segle, forma part del grup musical Leña al Mono com a cantant. Amb ells publicarà el seu primer disc homònim (2001) i un segon que quedarà sense publicar per desacords amb la discogràfica.

L'any 2019 inicia el procés de composició i enregistrament del seu primer treball en solitari: "trossos...", que aquest 2020 veu la llum.

Trossos... és un treball que parteix del rock, per donar veu a les seves pròpies inquietuds personals. Deu cançons directes, entre les quals es troben tres versions de Leño, Alanis Morissette i Biffy Clyro. La cançó com a eix central de la creació del disc del qual ha assumit tota la gravació, mescla i mastering, tret de dos col·laboracions: el guitarrista murcià Juan A. Montoya "Monty" al tema "Ja ho veus", i la veu del cantant reusenc establert a Madrid Joel Reyes a la versió del tema de Leño "Que desilusión".

El lleig presenta el disc en directe acompanyat d'aquests grans músics del camp de Tarragona: Ángel Alonso a la bateria, Ramonet Reche al baix i Miguel Trujillo a la guitarra.

El repertori del concert estarà basat principalment en el disc i completat amb noves adaptacions d'artistes que l'han influït. 75 minuts de rock, tot explicant històries personals i col·lectives que es posaran en escena el dia 22 de Novembre al Teatre El Magatzem de Tarragona.Organizado por:
Teatre el Magatzem

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]