El meu cos 2019. En Barcelona El meu cos 2019. En Barcelona
Teatre Victòria
Teatre Victòria. Teatro Victoria, Av. del Paralelo, 67, 08004 Barcelona, España. Ver mapa
por determinar por determinar

El meu cos 2019. En Barcelona

Varias Fechas

Teatre Victòria

Teatre Victòria. Teatro Victoria, Av. del Paralelo, 67, 08004 Barcelona, España. Ver mapa, ,

El meu cos 2019. En Barcelona

Benvinguts als concerts conjunts de la cantata infantil El meu cos, que enguany aplegaran més de 600 alumnes de 15 escoles d'arreu de Catalunya. Repartits en 3 concerts, interpretaran l'obra al Teatre Victòria, acompanyats per l'Orquestra Infantil de Barcelona i dirigits pel propi compositor, Sergi Salinas. Descomptes amb la compra de 3 entrades  

Perquè pugui venir tothom de la família, cada 3 entrades d'una mateixa família tindreu un descompte del 10% en el preu total!

Per aprofitar-lo, feu la compra de les 3 entrades a la vegada, indicant el nom del comprador i de les altres dues persones de la família que assistiran al concert. Aquest descompte només és aplicable a entrades per a una mateixa família.  

A més, els menors de 3 anys, si seuen a la falda dels pares, no paguen entrada. A partir dels 3 anys d'edat, han d'adquirir entrada.   Podeu comprar tantes entrades com vulgueu  

Us esperem a tots: mares, pares, germans, avis, tietes, amics... per gaudir amb aquests grans concerts del resultat de mesos de treball a classe i a casa!

I si voleu, a la sortida del concert podreu adquirir el magnífic llibre+CD de la cantata, amb el conte il·lustrat, les lletres, les partitures i els àudios, tot per només 12€.   QUAN FEU LA COMPRA D'ENTRADES, FIXEU-VOS BÉ EN L'HORA DEL CONCERT AL QUAL VOLEU VENIR.  LES PORTES DEL TEATRE S'OBRIRAN 15 MINUTS ABANS DEL CONCERT. PORTEU TOTES LES ENTRADES IMPRESES.

El meu cos forma part dels diversos Projectes Educatius Oberts que Ut Música ofereix cada curs a escoles i instituts de tot el país. Per a més informació, entreu a www.utmusica.com o seguiu-nos a Facebook i Twitter.Organizado por:
Ut Música

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]