El Niño de la Hipoteca - Concerts a la carta (+Guillem Gràcia) en Barcelona El Niño de la Hipoteca - Concerts a la carta (+Guillem Gràcia) en Barcelona
New Fizz
New Fizz. Carrer de Balmes, 83, Barcelona, Espanya. Ver mapa
por determinar por determinar

El Niño de la Hipoteca - Concerts a la carta (+Guillem Gràcia) en Barcelona

Varias Fechas (04/12/2020 - 04/12/2020)

New Fizz

New Fizz. Carrer de Balmes, 83, Barcelona, Espanya. Ver mapa, ,

El Niño de la Hipoteca - Concerts a la carta (+Guillem Gràcia) en Barcelona

Concerts a la carta és molt més que un simple concert, és una nova manera de viure la música en directe, una experiència de format molt reduït on poder conèixer més de prop alguns dels cantautors i cantautores més rellevants del moment i on el públic té un paper molt important.

T'agradaria poder triar algunes de les cançons que sonaran al concert? T'agradaria poder preguntar directament a l'artista allò que sempre has volgut saber? Doncs aquesta es la teva oportunitat.

L'entrada inclou un còctel de benvinguda, un aperitiu musical amb Guillem Gràcia, EL CONCERT i de postre, un petit col·loqui amb l'artista.

A banda, al moment de la compra de l'entrada, podreu triar algunes de les cançons de l'artista que voleu que sonin i les més votades seran interpretades el dia del concert. Aquesta vegada, tu també formes part de l'espectacle.

T'animes a viure-ho?

--------------------------------------------------------

Conciertos a la carta es mucho más que un simple concierto, es una nueva manera de vivir la música en directo, una experiencia de formato muy reducido donde poder conocer más de cerca algunos de los cantautores y cantautoras más relevantes del momento y donde el público tiene un papel muy importante.

¿Te gustaría poder elegir algunas de las canciones que sonarán en el concierto? ¿Te gustaría poder preguntar directamente al artista lo que siempre has querido saber? Pues esta es tu oportunidad.

La entrada incluye un cóctel de bienvenida, un aperitivo musical con Guillem Gràcia, EL CONCIERTO y de postre, un pequeño coloquio con la artista.

A parte, en el momento de la compra de la entrada, podrás elegir algunas de las canciones del artista que quieras que suenen y las más votadas serán interpretadas el día del concierto. Esta vez, tú también formas parte del espectáculo.

¿Te animas a vivirlo?Organizado por:
Faro Music

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]