El pare de la núvia en Barcelona El pare de la núvia en Barcelona
ONYRIC Teatre Condal
Av. del Parallel, 91
por determinar por determinar

El pare de la núvia en Barcelona

Varias Fechas (12/10/2019 - 17/11/2019)

ONYRIC Teatre Condal

Av. del Parallel, 91, ,

El pare de la núvia en Barcelona

Català

SINOPSI
En Francesc-Ramon Pujols-Pinyol, mestre galater i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, és a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal.
Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el ?bodorrio? del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, ha contractat al Circ Cric per a la canalla, l?Orquestra Simfònica del Vallès i fins i tot els del Piromusical de la Mercè. Però tot agafa un gir imprevist quan un dia abans de la boda, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat nou mesos després de la seva última infidelitat? El pitjor malson del Francesc Ramon és apunt de fer-se realitat: i si els nuvis resulta que també són germans?

FITXA

EL PARE DE LA NÚVIA
De: Joel Joan i Hèctor Claramunt.
Direcció: Joel Joan.
Intèrprets: Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals, Marc Rius i Sergi Vallés.
Escenografia: Marc Salicrú.
Vestuari: Ariadna Julià.
Il·luminació: Ignasi Camprodon.
Ajudant de direcció: Marcel Solè.
Direcció de producció: Maite Pijuan.
Cap de producció: Marina Vilardell.
Producció executiva: Raquel Doñoro.
Director oficina tècnica: Moi Cuenca.
Oficina tècnica: David Ruiz.
Regidoria: Blai Pera.
Sastreria: Toñi Chamorro.

Durada: 2 hora i 30 minuts.
Una producció de Focus.

Castellà

SINOPSIS
Francesc-Ramon Pujols-Pinyol, maestro galletero y artífice de la marca global de las Galletas Pujols-Pinyol, está de enhorabuena. Meritxell, su única hija, está a punto de casarse con Bernat, un chico como es debido y que es la muñequita de los ojos de Francesc Ramon. El yerno ideal.
Llevado por la emoción, Francesc Ramon ha organizado el ?bodorrio? del siglo. Ha invitado a amigos, conocidos y desconocidos, ha contratado al Circo Cric para los niños, la Orquesta Sinfónica del Vallés e incluso los del Piromusical de la Mercè. Pero todo da un giro imprevisto cuando un día antes de la boda, Francesc Ramon descubre con espanto que la madre de su futuro yerno fue una antigua amante y que dio a luz a Bernat nuevo meses después de su última infidelidad? La peor pesadilla de Francesc Ramon está a punto de hacerse realidad: ¿y si los novios resulta que también son hermanos?Organizado por:

info@tomaticket.es

922270400

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento


Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa