EL RASTRE D'AQUELLA NIT en Palma EL RASTRE D'AQUELLA NIT en Palma
Teatre Sans
Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. Ver mapa
por determinar por determinar

EL RASTRE D'AQUELLA NIT en Palma

Varias Fechas

Teatre Sans

Teatre Sans. Carrer de Can Sanç, 5, 07001 Palma, Illes Balears. Ver mapa, ,


Evento no disponible para la venta !!!

EL RASTRE D'AQUELLA NIT en Palma tiene 0 eventos activos en este momento. VER EVENTOS DISPONIBLESSé el primero en enterarte del inicio de la venta de entradas para EL RASTRE D'AQUELLA NIT en Palma

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.

Les empremtes d’allo que hem sigut, d’allo que som i del que serem es poden veure des de l’estació espacial internacional i es mantenen a la vista diverses hores, i fins i tot en dies assolellats duren més d’una volta a la Terra. El Rastre d’Aquella Nit dota de paraules als objectes, als paisatges, als mars, als espais i al temps que habitem, permetent-nos escoltar les seves histories, si és que les tenen, i endinsar-nos en els seus pensaments. Indagant per tots aquests racons es poden trobar pistes sobre a on anem, d’on venim, de com parirem, del nostre desig de perdurar, del nostre desig de ser déus, ser més-forts-més-poderosos-més-humans que qualsevol, de ser més durs que les muntanyes, de fer-nos malbé i perdre definitivament el rastre.

Aquest moment pot ser la fi del món o el mig del món o l’inici del món. Dues parelles, una del nord i una del sud fan la vista enrere, endavant, sobre si mateixos. Observen el món al seu al voltant, tot el que han caminat i el que caminaran. En algun moment van ser déus i en un altre van estar per sota de les pedres. En un altre només van ser testimonis del temps, aquest temps que passa sobre el lloc en el qual ara reposen.

Organizado por:
ESTUDI ZERO TEATRE, SCL

Información del recinto
Añade servicios Compartir evento
Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Hyundai Canarias