El so de la llum - recital de piano en La Garriga El so de la llum - recital de piano en La Garriga
Auditori de lEscola de Música Josep Aymerich
Auditori de l'Escola de Música Josep Aymerich. Plaça Josep Mauri Serra, 1. Ver mapa
por determinar por determinar

El so de la llum - recital de piano en La Garriga

Varias Fechas

Auditori de lEscola de Música Josep Aymerich

Auditori de l'Escola de Música Josep Aymerich. Plaça Josep Mauri Serra, 1. Ver mapa, ,

¿Eres fan de LLUM?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.El so de la llum - recital de piano en La Garriga

X CIRCUIT DE LIED DEL MONTSENY

Homenatge a Robert Gerhard

Frederic Mompou i Manuel Blancafort van compartir una intensa i llarga amistat que es va concretar en les diverses trobades a La Garriga on compartien el seu amor per la composició, la música i la seva particular manera d’observar l’entorn. Ambdós compositors prenen la identitat cultural i la seva tradició com una referència per a les seves músiques, dotant-les d’aquesta identitat sense necessitat d’utilizar la música folklòrica directament, sinó emprant els seus patrons melòdics i rítmics extrets de la música popular. Aquest fet els vincula també amb Sibelius.

Aquest recital per a piano a càrrec del reconegut pianista Adolf Pla ha estat concebut per escoltar la faceta més introspectiva de Sibelius però també per endinsar-nos en els rics móns interiors de Mompou i Blancafort, retrobant-los gairebé un segle després i de nou al seu paratge particular, la vila de La Garriga.

Aquest concert compta amb la participació de la Fundació Frederic Mompou i la Fundació Manuel Blancafort. En el concert s'homenatjarà també al compositor català Robert Gerhard.

Organizado por:
La Fàbrica de Lied

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]