Encontre com a procés, d'Escena Germinal. En Barcelona Encontre com a procés, d'Escena Germinal. En Barcelona
Nau Ivanow
Nau Ivanow. Hondures 30. Ver mapa
por determinar por determinar

Encontre com a procés, d'Escena Germinal. En Barcelona

Función única 01/10/2019 a las 18:00

Nau Ivanow

Nau Ivanow. Hondures 30. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Encontre com a procés, d'Escena Germinal. En Barcelona?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Encontre com a procés, d'Escena Germinal. En Barcelona

Per tercer any consecutiu torna Escena Germinal amb un seminari de Xevi GaTa i un de Cris Blanco. Germinal és un espai impulsat per la Nau Ivanow i Projecte Ingenu que vol potenciar l’encontre entre professionals i posar en valor el procés de creació escènica. Aquesta nova edició serà a Maçanet de Cabrenys, de l’1 al 6 d’octubre.

Després de les experiències prèvies a Cal Gras, a Avinyó, i al Konvent de Cal Rosal, a Berga, aquesta tercera edició es durà a terme a Maçanet de Cabrenys, a l’Alt Empordà. De l’1 al 6 d’octubre oferirem dos seminaris de creació únics. Xevi GaTa impartirà un seminari sobre cants harmònics, l’escolta i la creativitat, a més, es practicarà l’escolta en el cos, relacionat amb els aspectes físics que ens ajuden a generar els cants harmònics. El segon seminari l’impartirà Cris Blanco, especialitzada en la transformació de codis i objectes, la mescla de gèneres escènics, la música en directe, els enganys a la vista, la ciència ficció i el fet de fer visible l’aparell teatral en el seu treball.
3r Encontre com a procés d'Escena Germinal De l'1 al 6 d'octubre Preu:  240€ abans del 15 d'agost | 260€ abans del 15 de setembre | 280€ després del 15 de setembre.
Lloc: Maçanet de Cabrenys (Alt Empordà). Lloc de trobada: Nau Ivanow (Hondures, 30 – Barcelona 08027)
Info. pràctica: El preu inclou allotjament, pensió completa i trasllat a Maçanet de Cabrenys, a més del seminari escollit.


Escena Germinal
Escena Germinal és un espai impulsat per la Nau Ivanow i Projecte Ingenu. Volem potenciar l’encontre entre professionals i posar en valor el procés de creació escènica. Tenim el convenciment que el slow theatre i la vivència creativa poden ser un motor de progrés i d’intercanvi artístic i vital. Aquesta és la tercera edició d’una experiència que vol fomentar situacions que puguin esdevenir germen.Organizado por:
Nau Ivanow

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]