Escena Germinal 2020 en Barcelona Escena Germinal 2020 en Barcelona
Nau Ivanow
Nau Ivanow. Hondures 30. Ver mapa
por determinar por determinar

Escena Germinal 2020 en Barcelona

Varias Fechas 26/10/2020 a las 10:00

Nau Ivanow

Nau Ivanow. Hondures 30. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Escena Germinal 2020 en Barcelona?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Escena Germinal 2020 en Barcelona

Arriba la quarta edició d’Escena Germinal amb un taller de creació escènica a partir de les dinàmiques de treball de la companyia Pont Flotant. Germinal és un certamen impulsat per la Nau Ivanow i Projecte Ingenu que vol potenciar l’encontre entre professionals i posar en valor el procés de creació escènica.

Aquesta edició es celebrarà a la Nau Ivanow del 26 al 29 d’octubre de 10 a 19h. 

En aquesta edició proposem un taller adreçat a professionals de la interpretació, direcció, dansa i persones interessades en la creació escènica. Combinarem una part pràctica dirigida a la creació d’una proposta escènica col·lectiva amb una part més reflexiva i teòrica on analitzarem els materials creats, el propi procés creatiu i els dubtes i inquietuds que sorgeixin durant les sessions de treball.

PREU:

El preu de la inscripció és de 290€ amb el dinar inclòs,

DESCOMPTES:

20% persones en situació d'Atur

15% persones estudiants

10% associacions professionals 

Escriu-nos a formacio@nauivanow.com per obtenir codis de descompte.Continguts:  

• L’espai creatiu. “Tot val”  

• Creació i transformació de materials

• El concepte de propietat en la creació col·lectiva

• Narrativitat fragmentada i multiformal

• Continent i contingut: vinculació entre forma i discurs.

• Dramatúrgia de l’actor

• Dramatúrgia de l’espectador

• Incursió de la comunitat en la proposta dramatúrgica.

• L’espai escènic

• Capes en la dramatúrgia

• El joc i el caos

• Fases de creació: procés i resultat. Vinculació amb el discurs.

Impartirà el taller Jesús Muñoz, llicenciat en Art Dramàtic per l’Escola Superior d´Art Dramàtic de València i diplomat pel Centre Artistique International de la Voix Roy Hart (França). És membre fundador de Pont Flotant, junt a Àlex Cantó, Joan Collado i Pau Pons. Ha participat com a intèrpret en les 9 produccions de la companyia i desenvolupa tasques de direcció, dramatúrgia i investigació escènica. 

Pont Flotant. Companyia teatral

Neix a l’any 2000 amb una clara voluntat de recerca i experimentació escènica. Les seues peces són el resultat de llargs processos d’investigació i de creació col·lectiva i es caracteritzen per la mescla entre realitat i ficció, l’ús de diferents llenguatges, el treball físic de l’intèrpret, la relació íntima amb l’espectador i la inclusió del seu entorn social dins del procés de recerca, de creació i d’exhibició de les seues obres.

Alguns dels seus treballs escènics més coneguts són Com a pedres (2006), Exercicis d’amor (2009), Jo de major vull ser Fermín Jiménez (2013), El fill que vull tindre (2016), Les 7 diferències (2018) o Acampada (2019), entre d’altres.

Al llarg de la seva trajectòria, Pont Flotant ha fet coproduccions i produccions públiques i privades i ha participat en diversos festivals com Temporada Alta, Escena Contemporánea, Madrid Sur, Fira Tàrrega, FIT, Sagunt a Escena, VEO, Muestra de Autores Contemporáneos, Territorios, ALT, Escena Abierta, FIDAE, Festival Internacional de Teatro de Manizales, Transdrama o el Festival de Otoño de Madrid i ha realitzat gires en part del territori llatinoamericà (Nicaragua, Costa Rica, Hondures, Colòmbia, Xile, Argentina, Uruguai i Mèxic).  

Entre alguns dels seus reconeixements rebuts podem destacar la Nominació a Espectacle Revelació als Premios Max 2007, Nominació Millor espectacle estranger als Premios Teatro del Mundo, Buenos Aires, Argentina 2010, o les candidatures a Millor Espectacle i Millor direcció als Premios Max 2017, Millor Espectacle per a xiquets i xiquetes. Premis IVC 2018 i la candidatura a Millor Espectacle infantil, als Premios Max 2020.

Organizado por:
Nau Ivanow

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]