FES + CHAPEAU 21': CHURRY LA CLOWN - "S.O.S" (SESSIÓ de les 19h) en Sitges FES + CHAPEAU 21': CHURRY LA CLOWN - "S.O.S" (SESSIÓ de les 19h) en Sitges
Teatre el Retiro
Teatre el Retiro. Teatro El Retiro. Carrer d'Angel Vidal, 17, 23, 08870. Ver mapa
por determinar por determinar

FES + CHAPEAU 21': CHURRY LA CLOWN - "S.O.S" (SESSIÓ de les 19h) en Sitges

Varias Fechas (01/05/2021 - 01/05/2021)

Teatre el Retiro

Teatre el Retiro. Teatro El Retiro. Carrer d'Angel Vidal, 17, 23, 08870. Ver mapa, ,

FES + CHAPEAU 21': CHURRY LA CLOWN - "S.O.S" (SESSIÓ de les 19h) en Sitges

Torna el CIRC! El Festival Fes + Chapeau serà del 28 d'abril fins al 2 de maig i aquest any tindrà funcions a Sant Pere de Ribes (Carpa Revolució i la Nau del Ger Entitat), Sitges (Retiro Sitges) i Vilanova i la Geltrú (La Daurada).

Espectacle d'estrena: "S.O.S". Duració: 50’ + feedback del públic. En castellà. 

DESCRIPCIÓ: "“S.O.S, una pallassa naufraga a un món cec. Quan els plàstics floten a l’oceà, creen illes... que ens aïllen, que transformen la realitat, aguditzen els nostres sentits i donen forma als nostres deliris. Una lluita esperançadora per la supervivència. Guerrera en un mar d’emocions. Supervivent incondicional a un fracàs constant. Una altra manera d’entendre la realitat que ens envolta, els oceans que ens banyen i les enginyoses oportunitats que ens dóna la vida. Perquè sempre hi ha un raig de llum, endins nostre, que ens empeny... a sobreviure.”

  IMPORTANT : Enguany el festival aposta per la nova creació, el públic pot gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress). Això significa que l'esdeveniment que és interactiu i demanarà de l'opinió i participació del públic al final de la mostra per tant de poder ajudar als artistes a seguir creixent i desenvolupant el seu espectacle. Organizado por:
CARPA REVOLUCIÓ

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]