FES + CHAPEAU 21': IRON SKULLS CO - "AZUL PETROLEO" + Michele y Francisca - "SIGNOS" en Sant Pere de Ribes FES + CHAPEAU 21': IRON SKULLS CO - "AZUL PETROLEO" + Michele y Francisca - "SIGNOS" en Sant Pere de Ribes
Carpa Revolució
Carpa Revolució. Carrer Major 70. Ver mapa
por determinar por determinar

FES + CHAPEAU 21': IRON SKULLS CO - "AZUL PETROLEO" + Michele y Francisca - "SIGNOS" en Sant Pere de Ribes

Función única 01/05/2021 a las 17:30

Carpa Revolució

Carpa Revolució. Carrer Major 70. Ver mapa, ,

FES + CHAPEAU 21': IRON SKULLS CO - "AZUL PETROLEO" + Michele y Francisca - "SIGNOS" en Sant Pere de Ribes

Torna el CIRC! El Festival Fes + Chapeau serà del 28 d'abril fins al 2 de maig i aquest any tindrà funcions a Sant Pere de Ribes (Carpa Revolució i la Nau del Ger Entitat), Sitges (Retiro Sitges) i Vilanova i la Geltrú (La Daurada).

2 Espectacles: "Azul Petroleo" en modalitat de Work In Progress + "Signos"en modalitat de Work In Progress. Duració: 30'+30' + feedback del públic.  

Descripció:

Azul Petroleo: "Amb aquesta nova creació, el col·lectiu de dansa Iron Skulls Co explora la manera en què afecta i pot afectar el desenvolupament tecnològic a l'expressió i el control dels instints i llibertats humanes. Com argumenten les teories de l'acte domesticació, en determinades moments històrics, la naturalesa instintiva i els impulsos de l'individu han estat apaivagats i sacrificats en pro de l'èxit individual, grupal i social. En l'actual situació de pandèmia, s'ha observat com diversos governs han aplicat mesures de monitoratge i control en la població amb la bona intenció de controlar la propagació del virus. Creant una atmosfera distòpica i a través del seu llenguatge corporal característic nascut de la dansa urbana, el col·lectiu investiga aquests ineludibles dilemes. Quanta de la nostra individualitat estem disposats a sacrificar amb la condició de sobreviure com a espècie? I en cas de sobreviure i evolucionar, En què ens convertirem? En què es convertirà l'espècie?".

Signos: Signes, performance de circ desenvolupada a través de la disciplina del Mà a mà. Dues persones i una abundant quantitat de farina investiguen les seves possibilitats de relació, duent a terme la creació d'imatges i equilibris amb manifestacions del cos en moviment, deixant rastres de farina de diversa intensitat i un humor subtil de lliure interpretació.

  IMPORTANT :  Enguany el festival aposta per la nova creació, el públic pot gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress). Això significa que l'esdeveniment és interactiu i demanarà de l'opinió i participació del públic al final de la mostra per tant de poder ajudar als artistes a seguir creixent i desenvolupant el seu espectacle. Organizado por:
CARPA REVOLUCIÓ

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]