FES + CHAPEAU 21': Joan Berlanga i Albert Flores - "LLACH POETA" en Sitges FES + CHAPEAU 21': Joan Berlanga i Albert Flores - "LLACH POETA" en Sitges
Teatre el Retiro
Teatre el Retiro. Teatro El Retiro. Carrer d'Angel Vidal, 17, 23, 08870. Ver mapa
por determinar por determinar

FES + CHAPEAU 21': Joan Berlanga i Albert Flores - "LLACH POETA" en Sitges

Varias Fechas

Teatre el Retiro

Teatre el Retiro. Teatro El Retiro. Carrer d'Angel Vidal, 17, 23, 08870. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Albert?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.
FES + CHAPEAU 21': Joan Berlanga i Albert Flores - "LLACH POETA" en Sitges

Torna el CIRC! El Festival Fes + Chapeau serà del 28 d'abril fins al 2 de maig i aquest any tindrà funcions a Sant Pere de Ribes (Carpa Revolució i la Nau del Ger Entitat), Sitges (Retiro Sitges) i Vilanova i la Geltrú (La Daurada).

Espectacle en gira: "Llach Poeta". Duració: 60’. 

DESCRIPCIÓ: "Les lletres de les cançons de Lluís Llach són poemes per si soles. De mà de l'actor Joan Berlanga podrem gaudir de les històries que ens volen contar i les viurem des d’una perspectiva diferent. La música, a càrrec d'Albert Flores, ens ajudarà a recordar la cançó i donarà més emotivitat i força al text. Un espectacle de caire intimista, pensat per a espais alternatius.

  IMPORTANT :  Enguany el festival aposta per la nova creació, el públic pot gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress). Això significa que l'esdeveniment que és interactiu i demanarà de l'opinió i participació del públic al final de la mostra per tant de poder ajudar als artistes a seguir creixent i desenvolupant el seu espectacle. Organizado por:
CARPA REVOLUCIÓ

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]