FES + CHAPEAU 21': UTA CIRC - "NO MATALÀS!" (SESSIÓ de les 12h) en Sitges FES + CHAPEAU 21': UTA CIRC - "NO MATALÀS!" (SESSIÓ de les 12h) en Sitges
Teatre el Retiro
Teatre el Retiro. Teatro El Retiro. Carrer d'Angel Vidal, 17, 23, 08870. Ver mapa
por determinar por determinar

FES + CHAPEAU 21': UTA CIRC - "NO MATALÀS!" (SESSIÓ de les 12h) en Sitges

Varias Fechas (02/05/2021 - 02/05/2021)

Teatre el Retiro

Teatre el Retiro. Teatro El Retiro. Carrer d'Angel Vidal, 17, 23, 08870. Ver mapa, ,

FES + CHAPEAU 21': UTA CIRC - "NO MATALÀS!" (SESSIÓ de les 12h) en Sitges

Torna el CIRC! El Festival Fes + Chapeau serà del 28 d'abril fins al 2 de maig i aquest any tindrà funcions a Sant Pere de Ribes (Carpa Revolució i la Nau del Ger Entitat), Sitges (Retiro Sitges) i Vilanova i la Geltrú (La Daurada).

Espectacle d'estrena:: "No Matalàs". Duració: 45’ + feedback del públic.  

DESCRIPCIÓ: "No Matalàs!" és un espectacle de Circ Contemporani, els personatges del qual, el Siamés i el seu inert amic Mr. Matt, fan reviure una de les figures clàssiques del Circ Freak del segle XIX. L'escenografia us introduirà al seu món, on en una lluita d'independència i dependencia individual i recíproca de l'ésser humà, es prepararan per al "Gran Número" de Circ. Això es caracteritzarà a través de l'ús d'un gran matalàs (Mr.Matt) i l'ús de la faixa tradicional castellera (el Siamès).

DURACIÓ: 45’ + feedback del públic.  

  IMPORTANT    : Enguany el festival aposta per la nova creació, el públic pot gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress). Això significa que l'esdeveniment que és interactiu i demanarà de l'opinió i participació del públic al final de la mostra per tant de poder ajudar als artistes a seguir creixent i desenvolupant el seu espectacle. Organizado por:
CARPA REVOLUCIÓ

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]