FES + CHAPEAU 21': VERONICA CAPOZZOLI - "A_MEN" (SESSIÓ de les 19h) en Sant Pere de Ribes FES + CHAPEAU 21': VERONICA CAPOZZOLI - "A_MEN" (SESSIÓ de les 19h) en Sant Pere de Ribes
Carpa Revolució
Carpa Revolució. Carrer Major 70. Ver mapa
por determinar por determinar

FES + CHAPEAU 21': VERONICA CAPOZZOLI - "A_MEN" (SESSIÓ de les 19h) en Sant Pere de Ribes

Función única 02/05/2021 a las 19:00

Carpa Revolució

Carpa Revolució. Carrer Major 70. Ver mapa, ,

FES + CHAPEAU 21': VERONICA CAPOZZOLI - "A_MEN" (SESSIÓ de les 19h) en Sant Pere de Ribes

Torna el CIRC! El Festival Fes + Chapeau serà del 28 d'abril fins al 2 de maig i aquest any tindrà funcions a Sant Pere de Ribes (Carpa Revolució i la Nau del Ger Entitat), Sitges (Retiro Sitges) i Vilanova i la Geltrú (La Daurada).

Espectacle en modalitat de Work In Progress: "A_Men". Duració: 30’ + feedback del públic.  

DESCRIPCIÓ: "A_MEN és un projecte de creació que neix de les arrels d'una recerca artística, essencial isalvatge: un camí d'individuació i de-construcció del que és norma dins de la meva [del meu cos, del meu univers artístic, del meu ser polític, del meu(s) llenguatges, del meu(s) tècnica(s), del meu(s) identidad(és)]: en 2020 vaig emprendre un camí de cerca artística en el marc dels Transits de Residencies de la Central del Circ, i la vaig estendre a altres experiències de tallers en els quals vaig participar; l'objectiu principal d'aquesta cerca – encara en desenvolupament – és el concepte de normativitat i com aquest influeix en les meves corporalitats i en la meva ser poètic i polític. Al llarg d'aquesta recerca – encara en desenvolupament – van aparèixer, insistentment, referències a la influència de la religió catòlica i als seus efectes sobre els cossos, polítics i polititzats. En aquest cas especifico, el meu cos – on per cos entenc les seves funcions biològiques, les seves capacitats kinéstesicas i les seves connotacions estètiques, les seves iconografies i la seva ser territori de trobada, manifestacin, cultiu i coacció. A partir d'aquesta emergència, comença un procés d'incubació creativa, provocatiu i dissident, amb l'objectiu primari de manifestar un discurs crític sobre el concepte de norma, i amb la voluntat de constituir un espai obert i dialèctic d'intercanvi amb futurs públics.

  IMPORTANT :  Enguany el festival aposta per la nova creació, el públic pot gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress). Això significa que l'esdeveniment que és interactiu i demanarà de l'opinió i participació del públic al final de la mostra per tant de poder ajudar als artistes a seguir creixent i desenvolupant el seu espectacle. Organizado por:
CARPA REVOLUCIÓ

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]