FES + CHAPEAU 21': VIRAL CIRC -"Des(e0)quilibrio)" + CIA CAÍ -"MASA MADRE" en Sant Pere de Ribes FES + CHAPEAU 21': VIRAL CIRC -"Des(e0)quilibrio)" + CIA CAÍ -"MASA MADRE" en Sant Pere de Ribes
Carpa Revolució
Carpa Revolució. Carrer Major 70. Ver mapa
por determinar por determinar

FES + CHAPEAU 21': VIRAL CIRC -"Des(e0)quilibrio)" + CIA CAÍ -"MASA MADRE" en Sant Pere de Ribes

Varias Fechas (01/05/2021 - 01/05/2021)

Carpa Revolució

Carpa Revolució. Carrer Major 70. Ver mapa, ,

FES + CHAPEAU 21': VIRAL CIRC -"Des(e0)quilibrio)" + CIA CAÍ -"MASA MADRE" en Sant Pere de Ribes

Torna el CIRC! El Festival Fes + Chapeau serà del 28 d'abril fins al 2 de maig i aquest any tindrà funcions a Sant Pere de Ribes (Carpa Revolució i la Nau del Ger Entitat), Sitges (Retiro Sitges) i Vilanova i la Geltrú (La Daurada).

2 Espectacles: "Des(e0)quilibrio)" en modalitat de Work In Progress + "Masa madre"en modalitat de Work In Progress. Duració: 30’+30' + feedback del públic.  

Des(e0)quilibrio): Un viatge mental en l'escenari que reviu a través de la música, el circ i teatre, el procés personal de la integració artística en la societat, la rebel·lia, l'ésser poc convencional , i també les frustracions, les pors i triomfs que l'artista decideix de viure. Un recorregut que sap a una subcultura, tampoc massa llunyana, d'ànims rebels, i encara amb un ús viable dels mitjans socials. Un escenari en l'escenari on un trapezi i un quadrat aeril lleguen a ser al mateix temps missatges i pautes per a l'artista i que gràcies a l'els pot empadronar-se de l'aire, surar, somiar, lliurar-se, trobar el seu equilibri i el seu lloc, desafiar i guanyar la societat. Un homenatge a les arts amb instintives actituds inquietes.

MASSA MADRE (2 solos ):

Solo 1: MASA de Sabrina Català.

Masa fa referència a l'existència mateixa, a com aquesta s'organitza i en què es converteix. Massa parla de la caducitat de les coses. Massa dura una cocció. Ens fa qüestionar-nos sobre la caducitat de les coses, sobre quan comencen i quan acaben. Sobre com ens afecta la mirada dels altres quant a la forma que prenem. Sobre e com ens agrupem o no. Sobre les línies dels mapes i sobre l'epidèmia de ball de 1518.

Solo 2: MADRE d'Elia Pérez. MADRE fa referència a la maternitat, a com aquesta és viscuda des de dins i observada des de fora. Mare parla d'estats contínuament canviants. Mare dura una expulsió. Ens fa qüestionar-nos una confrontació cap a la persona i/o artista com un regulador d'ego. Sobre com ens afecta la vivència. Sobre una trena en la qual s'entrellacen diferents comportaments sense que se t'escapi ni un pèl. Sobre una maternitat amarga, dolça, àcida, salda, agra… en definitiva… saborosa.

  IMPORTANT :  Enguany el festival aposta per la nova creació, el públic pot gaudir per primera vegada a la comarca de molts espectacles en fase de creació (work in progress). Això significa que l'esdeveniment que és interactiu i demanarà de l'opinió i participació del públic al final de la mostra per tant de poder ajudar als artistes a seguir creixent i desenvolupant el seu espectacle. Organizado por:
CARPA REVOLUCIÓ

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]