FIET20 - ATXiiiiiiM...! de CIA. La Curiosa en Vilafranca de Bonany, (Mallorca) FIET20 - ATXiiiiiiM...! de CIA. La Curiosa en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)
Teatre Municipal El Jardí
Teatre Municipal El Jardí. Plaça Josep Pla. Ver mapa
por determinar por determinar

FIET20 - ATXiiiiiiM...! de CIA. La Curiosa en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)

Varias Fechas 30/10/2020 a las 12:00

Teatre Municipal El Jardí

Teatre Municipal El Jardí. Plaça Josep Pla. Ver mapa, ,

¿Eres fan de CIA?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.FIET20 - ATXiiiiiiM...! de CIA. La Curiosa en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)

FIET20 - XVIII Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears Presenta: ATXiiiiiiM...!, una petita història sobre l'amistat Cia: La Curiosa, a partir de "Marcel·lí", de Sempé.Data: Divendres 30 d'octubre de 2020, a les 17.00 h i a les 19.30 h. (Streaming 19.30 h). Durada: 45 minuts. Gènere: Comèdia.Edat recomanada: de 6 a 12 anys.
Na Marcel·lina és una nina com qualsevol altra, però pateix una curiosa molèstia. Es posa vermella, però no perquè tengui vergonya o perquè s’enfadi molt, no. Es posa vermella sense cap motiu, cosa que la fa sentir estranya. Un bon dia coneix n’Ariadna, que també pateix una curiosa molèstia: esternuda cada dos per tres, i això que no està malalta. És amistat a primera vista. Entre vermellors i esternuts, es fan inseparables. Fins que un dia...
Organizado por:
Selfietour, S.L.

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]