FIET20 - Cabaret Extravagant - Atiro Fijo Circ en Vilafranca de Bonany, (Mallorca) FIET20 - Cabaret Extravagant - Atiro Fijo Circ en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)
Teatre Municipal El Jardí
Teatre Municipal El Jardí. Plaça Josep Pla. Ver mapa
por determinar por determinar

FIET20 - Cabaret Extravagant - Atiro Fijo Circ en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)

Varias Fechas 21/11/2020 a las 12:00

Teatre Municipal El Jardí

Teatre Municipal El Jardí. Plaça Josep Pla. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Cabaret?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.FIET20 - Cabaret Extravagant - Atiro Fijo Circ en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)

FIET20 - XVIII Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears
Presenta: Cabaret Extravagant. Cia: Atiro Fijo Circ, de Guillem Vizcaíno i Mari Paz Arango.Data: Dissabte 21 de novembre de 2020, a les 17.00 h i a les 19.30 h. (Streaming 19.30 h). Durada: 50 minuts. Gènere: Teatre.Edat recomanada: + 4.
Cabaret Extravagant és un espectacle creat especialment per a públic familiar, que s’adapta a tots els escenaris i a tots els públics. A Cabaret Extravagant, els dos personatges ens porten al seu univers a través d’un fil conductor proper i divertit per gaudir de moltes de les disciplines del circ: monocicle, malabars, equilibris acrobàtics, llançament de ganivets, acrobàcies aèries, manipulació baldufes...acompanyat sempre d’amor i humor!
Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]