FIET20 - JOC - CIA. Atempo Circ en Vilafranca de Bonany, (Mallorca) FIET20 - JOC - CIA. Atempo Circ en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)
Teatre Municipal El Jardí
Teatre Municipal El Jardí. Plaça Josep Pla. Ver mapa
por determinar por determinar

FIET20 - JOC - CIA. Atempo Circ en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)

Varias Fechas 14/11/2020 a las 12:00

Teatre Municipal El Jardí

Teatre Municipal El Jardí. Plaça Josep Pla. Ver mapa, ,

¿Eres fan de CIA?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.FIET20 - JOC - CIA. Atempo Circ en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)

FIET20 - XVIII Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears Presenta: Joc Cia: Atempo Circ. De Natalia D'Annunzio, Matías Marré i Sergio Pla.Data: Dissabte 14 de novembre de 2020, a les 17.00 h i a les 19.30 h. (Streaming 19.30 h). Durada: 50 minuts. Gènere: Circ-dansa - sense text.Edat recomanada: + 6.
El joc abans de res, és un estat compartit que altera el nostre esdevenir cap a un espai paral·lel de la realitat quotidiana. Aquest espectacle proposa endinsar-nos en un territori lúdic on el moviment apareix com una imatge en una pàgina en blanc on tres persones es troben... Els objectes cobren vida i els cossos, entre girs, acrobàcies i malabars, trobaran el camí cap a l’emoció.


2016 Seleccionats al Circuit Danza a Escena, Circulo de la Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública.
Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]