FIET20 - Tina, la bruixa fina - La Fornal d'Espectacles en Vilafranca de Bonany, (Mallorca) FIET20 - Tina, la bruixa fina - La Fornal d'Espectacles en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)
Teatre Municipal El Jardí
Teatre Municipal El Jardí. Plaça Josep Pla. Ver mapa
por determinar por determinar

FIET20 - Tina, la bruixa fina - La Fornal d'Espectacles en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)

Varias Fechas 20/11/2020 a las 12:00

Teatre Municipal El Jardí

Teatre Municipal El Jardí. Plaça Josep Pla. Ver mapa, ,

¿Eres fan de FIET20 - Tina, la bruixa fina - La Fornal d'Espectacles en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.FIET20 - Tina, la bruixa fina - La Fornal d'Espectacles en Vilafranca de Bonany, (Mallorca)

FIET20 - XVIII Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears
Presenta: Tina, la bruixa fina Cia: La Fornal d'Espectacles, de Xavier Company.Data: Divendres 20 de novembre de 2020, a les 17.00 h i a les 19.30 h. (Streaming 19.30 h). Durada: 65 minuts. Gènere: Teatre.Edat recomanada: + 2.
Tina és una aprenent de bruixa molt espavilada que vol créixer massa aviat per dominar els secrets del seu futur ofici. Per aconseguir-ho, compta amb els ensenyaments del seu oncle, el bruixot Tomassot. Però Tina, el que vol realment és volar amb una escombra sense tenir el coneixement adequat. Això la porta a realitzar algunes trampes. Però els objectes de Tomassot aniran interrompent els plans de la bruixa Tina.. Projecte Alcover 2020, com a actor i productor.
Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]