FITO LURI en concert al Festival Roselles 32 . En L'Hospitalet de Llobregat FITO LURI en concert al Festival Roselles 32 . En L'Hospitalet de Llobregat
L'Oncle Jack
L'Oncle Jack. Carrer de les Roselles, 32, 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España. Ver mapa
por determinar por determinar

FITO LURI en concert al Festival Roselles 32 . En L'Hospitalet de Llobregat

Función única 06/07/2019 a las 20:00

L'Oncle Jack

L'Oncle Jack. Carrer de les Roselles, 32, 08901 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España. Ver mapa, ,

¿Eres fan de FITO LURI en concert al Festival Roselles 32 . En L'Hospitalet de Llobregat?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.FITO LURI en concert al Festival Roselles 32 . En L'Hospitalet de Llobregat

FITO LURI presenta el seu nou disc CRU (Kasba Music, 2018) al Festival Roselles 32 de la Sala L'Oncle Jack el dissabte 6 de juliol a les 20:00h.

CRU (Kasba Music, 2018), és el setè treball discogràfic de FITO LURI. El músic reusenc troba en CRU tot el que és bonic, i no tan bonic en una mateixa paraula, quotidianitats compartides que vivim dia rere dia, i que sense adonar-nos poden ser cel o infern, però sempre formen part de la vida. Perquè la vida és així, bonica i trista, alegre i lletja, fàcil i complicada, natural, crua. En aquest treball Luri fa un canvi de rumb en la seva carrera, i s’insta-la el la lleialtat a si mateix, en la lleialtat en tot allò que viu, i veu, en la millor biblioteca que la vida posa davant dels seus ulls.

Va començar cantant amb el grup de pop Om i després ho va fer al capdavant de Cafè París. Anys més tard, amb la Orquestra La Padrina, va recórrer escenaris fent ballar al personal al ritme de clàssics del rock, del blues i del soul. Ha fet música per a obres de teatre i també hi ha col·laborat com a músic i actor, treballant amb Toni Albà, Oriol Grau, Miquel Àngel Fernández…. També ha fet de bateria i de percussionista per a grups de jazz com Grey Quintet o de música tradicional com La Banda del Pantanu.

L’any 2002 va engega el seu projecte personal publicant el seu primer disc ‘Aromes’. Després va dedicar-se al teatre i set anys més tard va reprendre la seva carrera musical que ha continuat fins els nostres dies amb quatre discos més, ’Zoòtrop’ (2009), ‘Entrepans i mandarines’ (2012), ’1440 biorritmes i una taula on hi pot seure tothom’ (2014) i el darrer ‘Reus, La Mussara, Cassiopea’ (2015) enregistrat en directe al Teatre Bartrina de Reus i que compta amb les col·laboracions, entre d’altres, de Meritxell Gené, Joan Reig, Cesk Freixas i Gina Llauradó.

Ara, trenta anys després de pujar per primera vegada a un escenari i quinze anys després de la publicació del seu primer disc en solitari, FITO LURI torna als escenaris amb CRU.Organizado por:
DIGGERS MUSIC SL

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa
[]