From the livingroom - concert de Crossover Trio. En Reus From the livingroom - concert de Crossover Trio. En Reus
Centre dArt Cal Massó
Centre d'Art Cal Massó. Pròsper de Bofarull, 7. Ver mapa
por determinar por determinar

From the livingroom - concert de Crossover Trio. En Reus

Función única 02/02/2020 a las 18:00

Centre dArt Cal Massó

Centre d'Art Cal Massó. Pròsper de Bofarull, 7. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Crossover?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.From the livingroom - concert de Crossover Trio. En Reus

Crossover Trio neix amb un esperit aventurer disposat a crear ponts i trencar fronteres entre estils musicals. Comptant amb una instrumentació poc comuna - piano, violí i percussió- els seus membres s'endinsen en una exploració musical que integra noves sonoritats. Transcendint les etiquetes, Crossover Trio busca fusionar essències artístiques i culturals a través de la interpretació i la improvisació sobre peces que viatgen sobre els estàndards clàssics fins a les darreres incorporacions a la ràdio fórmula.  

Format per músics amb una llarga trajectòria - Lídia Papió al piano, Margarida Olivé al violí, i Abel Benito a la percussió - Crossover Trio integra tres sensibilitats ben diverses que s'uneixen amb complicitat, una improvisació musical sense inhibicions i un desig de crear a través de la música un vincle viu i dinàmic amb el públic. 

  

From the Livingroom 

«From the Livingroom» és el nou projecte artístic de Crossover Trio que arriba amb la intenció de transportar el públic a la nostra sala d’estar, un 

espai càlid i relaxat on assagem i compartim moments de creativitat. El repertori que us presentem combina temes tant intimistes com dinàmics i juganers, acompanyats de pinzellades d’improvisació. 

 Organizado por:
Centre d'Art Cal Massó

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]