Gerónimo Rauch en concert en Barcelona Gerónimo Rauch en concert en Barcelona
ONYRIC Teatre Condal
Av. del Parallel, 91
por determinar por determinar

Gerónimo Rauch en concert en Barcelona

Función única 21/06/2019 a las 20:00

ONYRIC Teatre Condal

Av. del Parallel, 91, ,

Gerónimo Rauch en concert en Barcelona

ONYRIC

Català

Gerónimo Rauch- en concert

Gerónimo Rauch és un dels artistes argentins de major transcendència internacional en el Teatre Musical. Ha protagonitzat Els Miserables i el Fantasma de la Òpera en el West End De Londres i Jesucristo superstar, Chicago, Les miserables i recentment Sunset Boulevard a Espanya.

Amb una carrera internacional a nivell discogràfic, Gerónimo ha editat dos discos sota el segell de Sony Music. A finals del 2018 va ser llançat el seu últim treball discogràfic ?Porque yo te amo? produït per Humberto Gatica i amb col·laboracions amb Carlos Rivera i Natalia Jimenez.

Des del 2015 que Gerónimo forma part dels concerts de Nadal que produeixen L?Auditori al costat de la OBC i dirigits pel Mestro Alfonso Casado.

"Gerónimo Rauch en concert" serà una nit íntima on podrem recórrer els grans èxits que ho han portat a diferents escenaris del món i molts altres himnes que acompanyats al piano pel Mestro Sergi Cuenca, faran del 21 de Juny, una nit per a recordar.

Escolta el seu nou disc en totes les plataformes digitals.

Fitxa artística
Direcció musical Sergi Cuenca.
Amb:
GERÓNIMO RAUCH (veu)
Sergi Cuenca. (Piano)

Idioma: castellà i anglès
Durada: 75 minuts
Destacat: L'ESTRELLA DELS MISÉRABLES I THE PHANTOM OF THE OPERA EN EL WEST END, PROTAGONISTA TAMBÉ DE JESUCRIST SUPERSTAR, CHICAGO I SUNSET BOULEVARD


CONDAL

Castellano

Gerónimo Rauch- en concierto

Gerónimo Rauch es uno de los artistas argentinos de mayor trascendencia internacional en el Teatro Musical. Ha protagonizado Les Miserables y el Fantasma de la Ópera en el West End De Londres y Jesucristo superstar, Chicago, Les miserables y recientemente Sunset Boulevard en España.

Con una carrera internacional a nivel discográfico, Gero?nimo ha editado dos discos bajo el sello de Sony Music. A finales del 2018 fue lanzado su último trabajo discográfico ?Porque yo te amo? producido por Humberto Gatica y con colaboraciones con Carlos Rivera y Natalia Jimenez.

Desde el 2015 que Gerónimo forma parte de los conciertos de Navidad que producen L?Auditori junto a la OBC y dirigidos por el Maestro Alfonso Casado.

"Gerónimo Rauch en concierto" será una noche íntima donde podremos recorrer los grandes éxitos que lo han llevado a distintos escenarios del mundo y muchos otros himnos que acompañados al piano por el Maestro Sergi Cuenca., harán del 21 de Junio, una noche para recordar.

Escucha su nuevo disco en todas las plataformas digitales.

Ficha artística
Dirección musical Sergi Cuenca.
Con:
GERÓNIMO RAUCH (Voz)
Sergi Cuenca. (Piano)

Idioma: castellano e inglés
Duración: 75 minutos
Destacado: LA ESTRELLA DE LES MISÉRABLES Y THE PHANTOM OF THE OPERA EN EL WEST END, PROTAGONISTA TAMBIÉN DE JESUCRISTO SUPERSTAR, CHICAGO Y SUNSET BOULEVARDOrganizado por:

info@tomaticket.es

922270400

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento


Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa