HAUSMUSIK PIANO. En Barcelona HAUSMUSIK PIANO. En Barcelona
El Forn de les Arts - Privé
El Forn de les Arts - Privé. Carrer de Sant Gil, 4bis . Ver mapa
por determinar por determinar

HAUSMUSIK PIANO. En Barcelona

Función única 27/11/2019 a las 20:00

El Forn de les Arts - Privé

El Forn de les Arts - Privé. Carrer de Sant Gil, 4bis . Ver mapa, ,

¿Eres fan de Piano?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.HAUSMUSIK PIANO. En Barcelona

Hausmusik al Forn de les Arts: Alumnes de Xavier Barbeta

Els alumnes del professor Xavier Barbeta celebrem una vetllada musical, com si d’una Hausmusik es tractés, al Forn de les Arts, a Barcelona. 

Volem compartir amb vosaltres les peces del nostre repertori: Bach, Chopin, Clara Schumann... una cita indispensable per a tot aquell qui vulgui gaudir de la música en un ambient familiar.

Pianistes: Anna Sala Alsina, Cristina González Rojo, Lia ManchónMartínez, David Quintana Marginet, Daniel Falces Pulla.

REPERTORI:

J. S. Bach – Sis petits preludis BWV 933 – 938

Anna Sala Alsina

J. S. Bach - Suite Francesa no. 4 en mi bemoll major, BWV 813

F. Chopin - Nocturn op. 48 no. 1 en do menor

Cristina González Rojo 

L. v. Beethoven – Sonata no. 12 op. 26 en la bemoll major

S. Rakhmàninov – Preludi no. 12 op. 32 en sol sostingut menor

Lia Manchón Martínez

F. Chopin – Balada no. 1 op. 23 en sol menor

David Quintana Marginet 

J. Brahms - SarabandaWoO3 en la menor

C. Schumann – Romança op. 21 no. 1 en la menor

Daniel Falces Pulla


Dimecres, 27 de novembre de 2019 a les 20h

EL FORN DE LES ARTS-PRIVÉ

C/Sant Gil 4Bis

08001 Barcelona

Aportació voluntaria per als artistes

ATENCIÓ! AFORAMENT LIMITAT. ÉS NECESSARI RESERVAR LLOC A TRAVÉS D'ENTRADIUM. PREGUEM PUNTUALITAT

https://entradium.com/events/hausmusik-piano

Anna Sala Alsina

Vaig néixer a Pineda de Mar el gener de 1996 i, quan tenia tot just 5 anys, vaig començar a estudiar música a l’escola de la meva ciutat. Des de llavors, el piano sempre m’ha acompanyat. El 2015 vaig obtenir el títol de grau professional al Conservatori Professional de Música de Badalona amb la professora Olga Licerán i, actualment, estic acabant el Grau Superior a l’ESMuC (Escola Superior de Música de Catalunya) sota el mestratge de Xavier Barbeta. Durant els últims anys, he rebut classes de professors com Kennedy Moretti, VladislavBronevetzky o Marta Zabaleta i també he format part de diverses agrupacions musicals. Entre elles, el trio “Kreisler”, de formació clàssica, o el duo “L’arannà”, on hi tinc la sort d’indagar i endinsar-me en el món de la cançó d’autor.

Cristina González Rojo:

Estudio el grau d’Interpretació de Piano a l’ESMuC. Tot i que sóc asturiana de naixement, vaig viure i estudiar a Salamanca, on vaig tenir la sort de conèixer músics i persones meravelloses com el meu professor Adolfo Muñoz o la JovenOrquestaFlexemble, ambdós responsables, en gran part, de la meva decisió de dedicar-me a la música. Des que estic a Barcelona, m’he interessat per la música de cambra i he format el trio Rotenblumen: aquest estiu hem fet recitals per Alemanya i Holanda dins del Kawai Heinrich-NeuhausMeisterkursfürKlavier. També m’agrada la divulgació musical i estic començant a fer algunes conferències sobre òpera i significació musical.

Lia Manchón Martínez:

Amb caràcter i musicalitat molts professors i oients descriuen aquesta música. Lia Manchón Martínez va començar els seus estudis musicals al Conservatori Municipal de Badalona als cinc anys, va descobrir el violí als set anys i el piano als nou. Malgrat no haver pogut cursar acadèmicament la carrera de piano, aquest sempre ha estat per a ella un instrument tan important com el violí: ambdós instruments li han proporcionat una visió àmplia de la interpretació. Va finalitzar els estudis superiors de violí a l’ESMuC l’any 2018 sota el mestratge de la violinista Vera Martínez-Mehner. Durant el Grau, va tenir la sort d’estudiar piano amb el pianista Jean-François Dichamp. Actualment estudia violí amb el professor Sergey Fatkulin i piano amb el professor Xavier Barbeta.

Daniel Falces Pulla:

Nascut a Madrid l’any 1993, Daniel Falces comença els estudis de piano als 14 anys de la mà de IlonaZapolyanenko i, més endavant, amb Elena Pérez Segura i Jesús Mª Gómez Rodríguez a Alacant. L’any 2015, comença els estudis superiors de piano a l’ESMuC amb Jordi Masó i Xabier Barbeta, en paral•lel a la seva feina com a professor de piano en diverses escoles de la ciutat. Els seus interessos principals són la pedagogia, la divulgació musical i la investigació de repertori poc conegut, la música contemporània i la relació entre música i paraula. Tot plegat l’ha portat a tocar en recitals tan diversos com la Biennal de Ciència i Tecnologia al Palau de la Música Catalana, en homenatge a San Juan de la Cruz a Novelda en un recital de poesia o en concerts pedagògics en centres cívics de Barcelona.

David Quintana Marginet:

Nascut l’any 1999, s’interessa per la música des de petit gràcies a la influència familiar i es desenvolupa en la interpretació del piano i la trompeta, així com de la composició i la direcció. Estudia fins els divuit anys al Conservatori de Música dels Pirineus i es gradua amb la primera promoció d’existència del centre. Actualment simultanieja els estudis de piano a l’ESMuC i el Grau en Telecomunicacions de la UOC, de manera que combina les seves dues grans passions: art i ciència.

Organizado por:
5 senses BCN

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]