Ja Veus: Lia Sampai. En Tarragona Ja Veus: Lia Sampai. En Tarragona
Teatret del Serrallo
Teatret del Serrallo. Moll de Pescadors, 1. Ver mapa
por determinar por determinar

Ja Veus: Lia Sampai. En Tarragona

Función única 01/03/2020 a las 12:00

Teatret del Serrallo

Teatret del Serrallo. Moll de Pescadors, 1. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Ja Veus: Lia Sampai. En Tarragona?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Ja Veus: Lia Sampai. En Tarragona

LIA SAMPAI presenta LA FADA IGNORANT
Diumenge 1 de març a les 12.00h
El Teatret del Serrallo, Tarragona

Lia Sampai neix a Barcelona el 1995. Comença a escriure a partir de vivències personals, senzillesa i intimitat formen el seu so. Les seves cançons ens transporten a l'origen de la identitat i a l'essència de les petites coses. Varietats occidental i oriental conformen el seu conjunt de cançons pròpies, totes en català. El seu primer treball (autoeditat, 2019) porta per nom LA FADA IGNORANT, on l'acompanya el guitarrista Adrià Pagès. A finals de l’any 2019 estrena cançó i videoclip “Pinyols de gel”, dedicat als incendis que es van viure a la Ribera d’Ebre l’estiu del mateix any. Per aquest motiu, el festival Ja Veus ha decidit entregar la recaudació del concert a la iniciativa solidària Rebrotem, que té per objectiu ajudar els afectats pel gran incendi del passat estiu a la Ribera d'Ebre, les Garrigues i el Segrià. A més a més, l‘acte serà acompnayat per un tast de cervesa Lutra, una cervesa que realitzen a la Reserva Natural de Sebes.

L’acte serà doncs, una homenatge a les Terres de la Ribera d’Ebre que van patir un terrible incendi, un record als afectats, i un crit d’esperança on participaran aquestes entitats esmentades, compartint un concert que és un cant intimista a la vida i presentant-se a la ciutat de Tarragona, on farem sentir la veu d’aquesta història.Organizado por:
Plexo

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]