Jaume Arnella & Rafel Sala. En Barcelona Jaume Arnella & Rafel Sala. En Barcelona
Centre Artesà Tradicionàrius
Centre Artesà Tradicionàrius. Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona. Ver mapa
por determinar por determinar

Jaume Arnella & Rafel Sala. En Barcelona

Función única 10/05/2019 a las 22:00

Centre Artesà Tradicionàrius

Centre Artesà Tradicionàrius. Plaça Anna Frank, s/n 08012 Barcelona. Ver mapa, ,

¿Eres fan de Jaume Arnella & Rafel Sala. En Barcelona?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.Jaume Arnella & Rafel Sala. En Barcelona

Jaume Arnella i Rafel Sala (ARSA pels amics) es van constituir el 1976 –en plena Marxa de la llibertat– com a duet internacional sense fronteres.
Establerts a Cornudella del Montsant van anar bastint un repertori de cançons populars –que anaven recollint– i de cançons pròpies –que anaven sobreeixint–. Després d’escampar tot aquest repertori arreu del país, cofunden l’Orquestrina Galana i amb el seu ball indígena fan ballar mitja humanitat.

Acabada aquesta etapa es reparteixen la música com a bons germans: un es queda amb la música simfònica i l’altre amb la més romancera. Això no els impedeix de fer, al cap d’un temps, uns quants CDs conjuntament: Les cançons de Beget: les tonades de la seva vida. l’Eròtica Monàstica: els arranjaments vigorosos per uns versos amb picardia medieval. Balades i cançons de François Villon: heterodòxia pura de la mà de l’iconoclasta per excel•lència. L’Estellés, amb el Llibre de la saviesa: l’home que no para per més cansat que se senti. I Les sabates d’en Jaume: el front de l’Ebre viscut per un joveníssim Josep Gual, de la lleva del biberó.

Una repassada musical a tota una vida d’ubèrrima i exuberant itinerància farandulera en una hora i escaig. No té preu!Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]