L'Antic al Grec 19 - Verónica Navas – La Ciudad. En Barcelona L'Antic al Grec 19 - Verónica Navas – La Ciudad. En Barcelona
Antic Teatre - Espai de creació
Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Ver mapa
por determinar por determinar

L'Antic al Grec 19 - Verónica Navas – La Ciudad. En Barcelona

Varias Fechas 18/07/2019 a las 12:00

Antic Teatre - Espai de creació

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. Ver mapa, ,

L'Antic al Grec 19 - Verónica Navas – La Ciudad. En Barcelona

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.

La Ciudad reuneix només 9 espectadors/es i una performer asseguts/des al voltant d’una superfície que es podria reconèixer com una taula, però que aviat es converteix en una pantalla; un espai comú que rep i emana informació sobre la ciutat exterior, real o inventada (no vindrà d’aquí): rastres, detalls, empremtes... tot allò que passa desapercebut; tot el que és residual o accessori; tot allò que, en aparença, manca d'interès; tot el que mereix un focus tènue i veu baixa. Estrena dins la programació d'Antic Teatre al Grec 2019.Organizado por:
Antic Teatre

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento


Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa