La fàbrica de colors 2019. En Barcelona

Varias Fechas 05/06/2019 a las 10:25


Teatre Victòria
Teatre Victòria. Teatro Victoria, Av. del Paralelo, 67, 08004 Barcelona, España. Ver mapa, ,

La fàbrica de colors 2019. En Barcelona

Benvinguts als concerts de la 6a edició de La Fàbrica de Colors, que enguany aplegaran 2.500 alumnes de 33 escoles d'arreu de Catalunya. Repartits en 5 concerts, interpretaran l'obra al Teatre Victòria, acompanyats per l'Orquestra Infantil de Barcelona i dirigits pel propi compositor, Sergi Salinas.Descomptes amb la compra de 3 entrades

Perquè pugui venir tothom de la família, cada 3 entrades d'una mateixa família tindreu un descompte del 10% en el preu total!

Per aprofitar-lo, feu la compra de les 3 entrades a la vegada, indicant el nom del comprador i de les altres 2 persones de la família que assistiran al concert. Aquest descompte només és aplicable a entrades per a una mateixa família.

A més, els menors de 3 anys, si seuen a la falda dels pares, no paguen entrada. A partir dels 3 anys d'edat, han d'adquirir entrada.Podeu comprar tantes entrades com vulgueu

Us esperem a tots: mares, pares, germans, avis, tietes, amics... per gaudir amb aquests grans concerts del resultat de mesos de treball a classe i a casa!

I si voleu, a la sortida del concert podreu adquirir el magnífic llibre+CD de la cantata, amb el conte il·lustrat, les lletres, les partitures i activitats didàctiques, tot per només 10€.

QUAN FEU LA COMPRA D'ENTRADES, FIXEU-VOS BÉ EN EL DIA I L'HORA DEL CONCERT AL QUAL VOLEU VENIR.

LES PORTES DEL TEATRE S'OBRIRAN 15 MINUTS ABANS DEL CONCERT. PORTEU TOTES LES ENTRADES IMPRESES.

La Fàbrica de Colors és una cantata infantil original, que des de 2014 ha estat interpretada per milers de nens i nenes d'arreu de Catalunya i les Illes Balears. Forma part dels diversos Projectes Educatius Oberts que Ut Música ofereix cada curs a escoles i instituts de tot el país. Per a més informació, entreu a www.utmusica.com o seguiu-nos a Facebook i Twitter.

Organizado por: Ut Música

Compartir evento

Tarjetas aceptadas

Tarjetas aceptadas: VISA, MASTERCARD

Newsletter
Acepto recibir comunicaciones comerciales de TomaTicket
Acepto la política de privacidad

Patrocinadores de la plataforma Tomaticket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa