La Lluna en vers: GALEJAR tonades antigues i dansa contemporània. En Binissalem La Lluna en vers: GALEJAR tonades antigues i dansa contemporània. En Binissalem
Pati del Casal de Cultura de Can Gelabert
Pati del Casal de Cultura de Can Gelabert. Carrer de la Portella. Ver mapa
por determinar por determinar

La Lluna en vers: GALEJAR tonades antigues i dansa contemporània. En Binissalem

Función única 09/08/2019 a las 21:30

Pati del Casal de Cultura de Can Gelabert

Pati del Casal de Cultura de Can Gelabert. Carrer de la Portella. Ver mapa, ,

¿Eres fan de La Lluna en vers: GALEJAR tonades antigues i dansa contemporània. En Binissalem?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.La Lluna en vers: GALEJAR tonades antigues i dansa contemporània. En Binissalem

Segar, espigolar, exsecallar, tondre, esterrossar, emblanquinar, munyir, ventar o batre són feines que no formen part del nostre món, del nostre sistema de coneixement i de creences. Feines d’un món agrícola que, en el seu origen, no varen conèixer la mecanització ni els horaris.

Galejar planteja la necessitat de tornar a coordinar cos i veu, prenent com a referent els ressons d’aquelles veus antigues, les veus de la saviesa. Cap on hem anat? Com hem arribat fins aquí? Com hem canviat nosaltres i els nostres comportaments?

Companyia UnaiUna, amb direcció de Xavier Martínez. Dramatúrgia: Joan Tomàs Martínez. Intèrprets: Marina Fullana, Laura Lliteras, Gypsy Nel.lo i Rosa Serra.

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]