La Lluna en Vers: GALEJAR tonades antigues i dansa contemporània. En Binissalem La Lluna en Vers: GALEJAR tonades antigues i dansa contemporània. En Binissalem
Pati del Centre Cultural de Can Gelabert
Pati del Centre Cultural de Can Gelabert. Carrer de la Portella s/n. Ver mapa
por determinar por determinar

La Lluna en Vers: GALEJAR tonades antigues i dansa contemporània. En Binissalem

Función única 09/08/2019 a las 20:30

Pati del Centre Cultural de Can Gelabert

Pati del Centre Cultural de Can Gelabert. Carrer de la Portella s/n. Ver mapa, ,

¿Eres fan de La Lluna en Vers: GALEJAR tonades antigues i dansa contemporània. En Binissalem?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.La Lluna en Vers: GALEJAR tonades antigues i dansa contemporània. En Binissalem

Segar, espigolar, exsecallar, tondre, esterrossar, emblanquinar, munyir, ventar o batre són feines que no formen part del nostre món, del nostre sistema de coneixement i de creences. Feines d’un món agrícola que, en el seu origen, no varen conèixer la mecanització ni els horaris.

Galejar planteja la necessitat de tornar a coordinar cos i veu, prenent com a referent els ressons d’aquelles veus antigues, les veus de la saviesa. Cap on hem anat? Com hem arribat fins aquí? Com hem canviat nosaltres i els nostres comportaments?

Companyia UnaiUna, amb direcció de Xavier Martínez. Dramatúrgia: Joan Tomàs Martínez. Intèrprets: Marina Fullana, Laura Lliteras, Gypsy Nel.lo i Rosa Serra.

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]