La Lluna en vers: MARALA TRIO tonades retrobades. En Sant Joan La Lluna en vers: MARALA TRIO tonades retrobades. En Sant Joan
Santuari de Consolació
Santuari de Consolació . Santuari de Consolació. Ver mapa
por determinar por determinar

La Lluna en vers: MARALA TRIO tonades retrobades. En Sant Joan

Función única 07/09/2019 a las 20:30

Santuari de Consolació

Santuari de Consolació . Santuari de Consolació. Ver mapa, ,

¿Eres fan de La Lluna en vers: MARALA TRIO tonades retrobades. En Sant Joan?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.La Lluna en vers: MARALA TRIO tonades retrobades. En Sant Joan

Tres dones procedents de territoris diversos de parla catalana parteixen del repertori tradicional per fer una música pròpia amb mirada de dona. Es diuen Selma Bruna, Sandra Monfort i Clara Fiol. Són una catalana, una valenciana i una mallorquina que comparteixen llengua, talent i amistat. Ofereixen un repertori propi basat en la tradició i la música d’arrel. Als seus concerts hi sentim cants i músiques de Catalunya, el País Valencià o les Balears, o alguns temes bascos, com el Txoriatxori que va sonar en el darrer treball de Fermín Muguruza.

Veus, guitarres i percussió són els ingredients fonamentals de la recepta sonora del Marala Trio, que interpreta temes de composició pròpia, però que també musica versos de poetesses actuals i revisita cants de batre, tonades sefardites o laments de guerra.

Entre cançons, Marala parla de tu a tu amb tothom qui escolta, que les descobreix compromeses, sensibles, valentes i vulnerables.

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]