La Lluna en vers: MISHIMA "Ara i aquí". En Sant Joan La Lluna en vers: MISHIMA "Ara i aquí". En Sant Joan
Santuari de Consolació
Santuari de Consolació . Santuari de Consolació. Ver mapa
por determinar por determinar

La Lluna en vers: MISHIMA "Ara i aquí". En Sant Joan

Función única 28/06/2019 a las 21:30

Santuari de Consolació

Santuari de Consolació . Santuari de Consolació. Ver mapa, ,

La Lluna en vers: MISHIMA "Ara i aquí". En Sant Joan

20 anys amb MISHIMA! 


Obertura de recinte a les 20h
Servei de Mobobar i foodtrucks 
20.30h Grup convidat GAHRA
21.30H MISHIMA


Concert de MISHIMA: "Ara i aquí"El passat, com deia Shakespeare, i ara reblen els Pixies, és un pròleg. Mishima n’és un bon exemple. Ha hagut de ser al cim de la seva carrera, en plena gira del seu darrer àlbum Ara i res (2017), unànimement assumit com un gran disc de maduresa, que la banda barcelonina se n’adoni que compleix vint anys (fou a finals de 1999 que van gravar la seva primera maqueta). Per celebrar-ho, David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria), han decidit retre un doble homenatge al repertori que els ha portat fins aquí.  
En primer lloc, amb la publicació d’ Ara i aquí (TRIS, 2019), testimoni dels dos concerts de Nadal que van oferir a la sala Apolo de Barcelona els dies 20 i 22 de desembre; ni més ni menys que el primer directe de la seva trajectòria, un fidel retrat de l’energia, el vigor i l’emoció de les seves actuacions en viu, un cúmul de sensacions a mig camí entre la comunió i la catarsi.
 I desprès, tot encetant una gira que es va iniciar el 3 de maig passat a l’Escales de la Catedral de Girona on el veritablement important son les cançons. Cançons com rastres de pintallavis, que parlen del declivi de l’home públic, aquell que trucava a casa, recollia les fotos i pagava la multa, però que mantenia la set tota la vida; cançons que ens van ensenyar que tot es ordre i aventura, que no existeix l’amor feliç i que l’ànsia cura. Una manera molt personal d’entendre el rock, allà on es troba amb la chanson, Tin Pan Alley i l’indie, que -vuit discs d’estudi i centenars de concerts després- ha jugat un paper crucial en la renovació de la música popular a casa nostra.

Grup convidat: GAHRA

El grup de pop introspectiu Gahra  practica un pop somiador ple de paisatges instrumentals. Constitueix una de les properes bandes revelació de l'escena illenca. Amb un recent EP publicat recentment i amb comptades aparicions en directe, aquesta nova formació ha aconseguit captar l'atenció gràcies a un dream-pop/shoegaze contingut, atmosfèric i elegant, acapaç de recordar a formacions com Slowdive(band), Lush o RIDE.Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento


Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa