La Lluna en vers: PEREGRÍ DELS BLAUS. En Binissalem El disc Peregrí dels blaus (Blau, 2018) és el primer del palmesà Biel Font en llengua catalana i amb música original. Després dels seus treballs com a Biel Alimanya &TheFolsom Rockers, l'artista enceta una nova faceta musical recollint el llegat del seu pare. No és un àlbum d'homenatge, sinó més bé el que ell 'disc promesa': una vella promesa d'enregistrar les cançons compostes pel seu pare Antoni Pere Font al llarg de vint anys. Peregrí dels blaus(Blau, 2018) és un projecte poètic-musical que s’acompanya en el disc editat amb il•lustracions fetes per la germana del músic Marta Font, i en el qual hi ha les participacions de Marta Elka i Toni Pastor, Joan Frontera (Al-Mayurqa), el mateix Victor Uris o l'Orfeó d'Alaró, entre altres. Jardí de la Casa Llorenç Villalonga, Binissalem >>Preu: 5€ anticipada (entradium) / 8€ taquilla Inclou: tast de vins Supernova, del Celler Can Verdura, D.O. Binissalem
Casa Llorenç Villalonga
Casa Llorenç Villalonga. Museu Literari,. Carrer de Bonaire, 25. Ver mapa
por determinar por determinar

La Lluna en vers: PEREGRÍ DELS BLAUS. En Binissalem

Función única 15/09/2019 a las 20:00


​Casa Llorenç Villalonga
Casa Llorenç Villalonga. Museu Literari,. Carrer de Bonaire, 25. Ver mapa,
¿Necesitas alojamiento?

La Lluna en vers: PEREGRÍ DELS BLAUS. En Binissalem

El disc Peregrí dels blaus (Blau, 2018) és el primer del palmesà Biel Font en llengua catalana i amb música original. Després dels seus treballs com a Biel Alimanya &TheFolsom Rockers, l'artista enceta una nova faceta musical recollint el llegat del seu pare. No és un àlbum d'homenatge, sinó més bé el que ell 'disc promesa': una vella promesa d'enregistrar les cançons compostes pel seu pare Antoni Pere Font al llarg de vint anys.

Peregrí dels blaus(Blau, 2018) és un projecte poètic-musical que s’acompanya en el disc editat amb il•lustracions fetes per la germana del músic Marta Font, i en el qual hi ha les participacions de Marta Elka i Toni Pastor, Joan Frontera (Al-Mayurqa), el mateix Victor Uris o l'Orfeó d'Alaró, entre altres.


Jardí de la Casa Llorenç Villalonga, Binissalem

>>Preu: 5€ anticipada (entradium) / 8€ taquilla

Inclou: tast de vins Supernova, del Celler Can Verdura, D.O. Binissalem


Eventos y experiencias recomendadas


Compartir evento

Alojamiento

Tarjetas aceptadas

Tarjetas aceptadas: VISA, MASTERCARD

Newsletter
Acepto recibir comunicaciones comerciales de TomaTicket
Acepto la política de privacidad

Patrocinadores de la plataforma Tomaticket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • UDG Tenerife Egatesa