La Nana i l’avi Papet van de concert en Barcelona La Nana i l’avi Papet van de concert en Barcelona
LAUTÈNTICA TEATRE
L'AUTÈNTICA TEATRE. Carrer Martí 18. Ver mapa
por determinar por determinar

La Nana i l’avi Papet van de concert en Barcelona

Varias Fechas (07/02/2021 - 28/02/2021)

LAUTÈNTICA TEATRE

L'AUTÈNTICA TEATRE. Carrer Martí 18. Ver mapa, ,

La Nana i l’avi Papet van de concert en Barcelona

Sinopsi:

La Nana és una nena a qui li agrada molt tocar el piano. Amb el seu avi, l’avi Papet, hi té una relació molt especial i, a través de jocs i cançons, ens convidaran a endinsar-nos en el seu món i a compartir situacions del seu dia a dia.

Espectacle participatiu basat en el conte musical La Nana i l'avi Papet, el qual ens parla de la relació entre els seus dos personatges, del valor de la convivència i dels petits moments que podem compartir en família, així com de la importància de la música i com ens pot acompanyar i ajudar a créixer des de l’amor i la confiança.

Vine a conèixer la seva història i a cantar les cançons amb l’Anna Roig Dolz, la seva autora.


Idea original, creació i direcció: Anna Roig Dolz

Interpretació: Anna Roig Dolz

Producció: Creixendo

Gènere: Musical infantil i familiar

Idioma: Català

Duració: 40 minuts

Recomanada a partir de 2 anys.


La Companyia Creixendo neix amb l’objectiu d’oferir, per abans i després de néixer, propostes musicals i sensorials de qualitat. Propostes adreçades als més petits, i també als més grans, on l’experiència viscuda passi a formar part de la vivència familiar.

Sota la premissa que “la música ens ajuda a créixer i ens fa feliços”, cada espectacle està pensat i creat perquè la música en sigui la principal protagonista, a la vegada que s’acompanyi d’altres llenguatges i formes d’expressió artística, per tal de treballar conjuntament i enriquir-ne el resultat final.

Cada proposta esdevé, doncs, un projecte educatiu per si sol, adreçat tant al públic familiar com escolar, i que consta de temes originals recopilats en un CD o llibre-CD, material de suport per treballar les cançons (dossier pedagògic, videotutorials…), tallers familiars, formació i tallers per a escoles, i el concert-espectacle com a culminació de tot el treball previ.

Organizado por:
L'autèntica

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]