LA SENTINA + VALENTINA AND TEP + LA LUDWIG BAND. En BARCELONA LA SENTINA + VALENTINA AND TEP + LA LUDWIG BAND. En BARCELONA
SALA TARO
SALA TARO. C/ ROSSEND ARÚS, 9 . Ver mapa
por determinar por determinar

LA SENTINA + VALENTINA AND TEP + LA LUDWIG BAND. En BARCELONA

Función única 17/10/2019 a las 20:00

SALA TARO

SALA TARO. C/ ROSSEND ARÚS, 9 . Ver mapa, ,

¿Eres fan de La Ludwig Band?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.LA SENTINA + VALENTINA AND TEP + LA LUDWIG BAND. En BARCELONA

LA SENTINA

La Sentina és el vehicle creatiu de l’Albert Girons en el qual van pujant i baixant passatgers que l’ajuden a matisar, enriquir i fins i tot frenar els seus impulsos creatius. L'any 2006 l'Albert obre un myspace amb aquest nom per penjar-hi les cançons que componia i gravava. Tres anys després autoedita el primer EP Somatismes (2009) i a partir d'aquí Indian Runners ha publicat els seus tres LP: Falconades (2012) i Llobregat (2016) i ara 2013-2015 (2019), cançons escrites i gravades per l’Albert amb l’ajuda de músics provinents del jazz més salvatgí, com l'Ildefonso Alonso, que l'acompanya per paranys desconeguts del pop. No ha canviat res i alhora ha canviat tot.


LA LUDWIG BAND

Trenta quaranta ametlla amarganta. El segon millor grup d'Espolla . Alto el foc a l'Albera. Paris, mon amour. Mon olimp mon amour. Andreu torna ja de Sèrbia. Sort que ia qui n'adona del que fem per Barcelona. The de dir que magradaves mes quan em devies diners. Delafe=rhisto. Dagoll dagom degollam en un segon. Perdona, tens foc? Ha plogut sobre el meu cap. Pau Riba misogin.


VALENTINA AND THE ELECTRIC POST

The Electric Post postula la música de Valentina Risi que acompanyada d’Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril, Metrinova, La Sentina) descobreix amb força una veu pròpia a través de cançons extremadament delicades i misterioses. Aquest 2019 publica el seu primer EP produït i gravat íntegrament al Konvent de Cal Rosal.Organizado por:
SALA TARO

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]