La vella Dixieland en Barcelona La vella Dixieland en Barcelona
Nova Jazz Cava
Nova Jazz Cava. Passatge de Tete Montoliu, 24. Ver mapa
por determinar por determinar

La vella Dixieland en Barcelona

Función única 16/01/2021 a las 20:00

Nova Jazz Cava

Nova Jazz Cava. Passatge de Tete Montoliu, 24. Ver mapa, ,

¿Eres fan de La Vella Dixieland?

Descubre sus últimas noticias, fotografías y vídeos. Déjanos tu email y no te pierdas ningún detalle.La vella Dixieland en Barcelona

La Vella Dixieland ha celebrat 40 anys de trajectòria!


Fundada l'any 1980 i activa des d'aleshores en multitud de projectes, col.laboradors, àlbums, concerts i gires arreu del planeta jazzístic mundial, 'La Vella' és tot un símbol pels amants dels ritmes de Nova Orleans.


A Terrassa ha celebrat, ni més ni menys, que 70 actuacions a diferents escenaris presentant pràcticament tots els seus espectacles i, durant més d'una dècada, protagonitzant el clàssic concert de Cap d'Any.


Ara tenim la sort de poder tornar a escoltar el seu directe a la Nova Jazz Cava, amb el projecte '1917 Acústic' amb el que la històrica banda catalana torna als seus orígens, el jazz més tradicional,  amb un  repertori que inclou temes de les llegendàries orquestres de Jelly Roll Morton, Kid Ory, Sidney Bechet o Louis Armstrong, recreant la seva sonoritat original. I és que l'any 1917 es va fer la primera gravació de l?historia del jazz, Tiger Rag,  tema interpretat per l?Original Dixieland Band. Aquest enregistrament és el referent més antic que podien trobar els que van començar a tocar aquesta música a finals del segle XX.

Organizado por:

info@tomaticket.es

922270400

Artistas relacionados

Información del recinto

Añade servicios

Compartir evento

Facebook Twitter Linkedin
Suscribirse

Patrocinadores de la plataforma TomaTicket.es

  • Libbys
  • Cajasiete
  • Axedra
  • Hyundai Canarias
[]